Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO FC Győr közleménye a siófoki szurkolói incidenssel kapcsolatban

Soós Imre ügyvezető közleménye a BFC Siófok lent olvasható, korábbi kommünikéjére:

Az ETO FC Győr közleménye a siófoki szurkolói incidenssel kapcsolatban

„Mélységes megdöbbenéssel olvastuk a BFC Siófok megkeresésünkre adott kommünikéjét. 
A BFC Siófok azon állítását, miszerint a biztonsági szolgálatot végző partner tudomásuk szerint győri alkalmazottakkal dolgozott, kérnénk megmagyarázni, mivel az incidens szempontjából ez teljes mértékben irreleváns. A sportszervezet kötelezettsége a biztonsági szolgálat biztosítása, és nem gondoljuk, hogy magyarázat a történtekre, hogy a sérülést okozó biztonsági őr honnan származik.
Az ETO FC Győr a mérkőzéseinek biztosítására a Target Group Zrt.-vel áll szerződéses jogviszonyban. A Siófok elleni mérkőzésre az ETO FC Győr a sem a Target Group Zrt.-nek, sem más biztonsági szolgálatnak semmilyen megbízást nem adott és nem is adhatott, hiszen az a rendező sportszervezet, vagyis a BFC Siófok kötelessége és felelőssége.
Nem tudjuk elfogadni a BFC Siófok ezen közleményét, és ismételten kérjük az ügy alapos és tényszerű kivizsgálását!”

A BFC Siófok korábbi közleménye: 
A BFC Siófok teljes kollektívája megdöbbenve értesült a győri szurkolóval kapcsolatos incidensről. A BFC Siófok ahogy eddig, úgy ezután is mélyen elítéli az erőszakot stadionon kívül és belül egyaránt. Mindig élen jártunk a fair play és a rend betartásában és betartatásában. Természetesen a hír hallatán azonnal írásos jelentést kértünk be a biztonsági szolgálatot végző partnertől, amely cég (tudomásunk szerint győri) alkalmazottai (tehát nem a klub biztosági emberei, ahogy az tévesen, több helyen is megjelent a sajtóban) látták el a biztonsági szolgálatot a stadionban ezen az estén. Ezzel egyidejűleg a rendőrséggel is felvettük a kapcsolatot az eset kapcsán. Jelenleg várjuk a vizsgálat eredményét, és bízunk benne, hogy mielőbb kiderül a teljes igazság. A megsérült szurkolónak ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk!

További híreink

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Közlemény a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Merkantil Bank Liga mérkőzésen történt incidensről.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink