Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Váratlan vereség Siófokon

Jól kezdődött a mérkőzés az ETO számára, majd a kezdeti nyomásunk alább hagyott, kiegyenlítődött a mérkőzés.

Vukasovics lőtt nagy erővel a léc fölé egy szabadrúgást elvégezve. A másik oldalon Szakály adta be veszélyesen a labdát, Bagi I. emelte ki a labdát a bolyból, Balogh B. lőtt centikkel a léc fölé szerencsénkre.

A 13. percben Horváth Z. volt akcióban, Szimcsó átadását vágta kapura, amit fejjel blokkoltak, a duplázás hatalmas kapufa lett, majd Horváth Z. találta el védőjét, lefújta az akciót a bíró.

A 17. percben Horváth T. csípte el vetődve Horváth P. lábáról a labdát mesterien, nagyobb baj is lehetett volna belőle.

Ismét Horváth P. lódult meg, most szinte egyedül, de lövését Horváth T. a kapu fölé tolta.

Siófoki percek következtek, Horváthnak kellett többször védeni, míg a másik oldalon Hutvagner jeleskedett a hazai kapuban.

A 41. percben Bagi szabadrúgását védte a hazai kapus.

Egy gyors győri kontrából Horváth indította külsővel Andricot, aki egy szép cselt követően Hutváger kezébe csavarta a játékszert.

Sajnos góllal felelt a Siófok a 22. percben. Horváth P. rázta le védőjét a balszélen, beadására mintaszerűen érkezett Szakály D. középen, aki levette a labdát, majd egyből kapura tette, sajnos a gól vonalon túlról kotortuk ki a labdát, megszerezte a vezetést a Siófok (1-0).

Hidegzuhany a javából, minden győrinek.

A 42. percben Bagi szöglete majdnem a hosszú sarokban landolt, sajnos továbbra sem tudunk a Siófok kapujába találni.

Élénken kezdődött a második félidő, Vukasovics szabadrúgása Hutvágner kezében halt el.

A győri kapu előtt Magasföldi harcolt ki egy szabadrúgást, a labdát rövid ápolás után csavarta középre, Izing M. fejesét Hováth T. bravúrral tolta ki az 50. percben.

Hidi, Andric, majd Bagi lövése kerülte el a Siófoki kaput, szinte minden helyzetből tüzeltünk, de nem lett meg a győri egyenlítés.

A 65. percben kis híján kiegyenlített az ETO. Horváth lövése a kapusról kipattant, a duplázásba beleléptek, a labda Bagi elé pattant, aki 7 méterről egy állítás után azonnal kapura tüzelt, de Hutvágner a gólvonalon visszavetődve elcsípte a kapuba tartó játékszert.

Gránitz Patrik szabadrúgását tolta szögletre Hutvagner pár perccel később, mindent megtesz a gólszerzésért az ETO.

Az ETO a hajrára teljesen beszorította a Siófokot, de mindent levédekeztek, ha kapura ment Hutváger mindent védett.

Kezezés miatt 11-est ítélt a bíró, a 81. percben, Vári B. futott neki a labdának, de laposan ellőtt labdáját gyors vetődéssel kifogta Hutvágner, oda a lehetőség.

Az 5 perc hosszabbítást kibekkelték a hazaiak, akik hősiesen védekezve megnyerték a találkozót.

Az ETO sajnos hiába támadott jóval többet a második 45 percben, nem sikerült gólt szereznie a Siófok ellen.

Csapatunk elvesztette veretlenségét és a 2. helyre csúszott a tabellán, amit meglepetésre a Csákvár vezet, győzelmével a Siófok jött fel a 3. helyre.

Sosem jön jól a vereség, de reméljük most még éppen jókor jött ez az eredmény. Dolgozzunk tovább a céljainkért még keményebben! Köszönjük a példás szurkolást minden kedves Siófokra ellátogató szurkolónknak!

Gál István (Siófok vezetőedző): – A kitűnően felkészített, jó erőkből álló ETO-val szemben az általunk választott taktikai rendszerrel sikerült kihúznunk ellenfelünk méregfogát. El kell ismerni, a hajrában a szerencse is mellénk állt, de csak az érdemli meg, aki tesz is érte.
Boér Gábor (WKW ETO FC Győr vezetőedző): – Csalódott vagyok, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de még tizenegyesből sem tudtunk betalálni. A jövőben alázatosabbnak kell lennünk, és sokkal jobban meg kell hálálnunk szurkolótáborunk biztatását.

FC SIÓFOK–ETO FC GYŐR 1–0 (1–0)
Siófok, 1500 néző. Vezette: Antal Péter (Csatári Tibor, Aradi József)
SIÓFOK: Hutvágner – Csilus T., Lorentz, Izing, Jánvári – Horváth A., Tajthy – Szakály D. (Réti, 90.), Magasföldi (Jagodics B., 70.), Balogh B. – Horváth P. (Zamostny, 81.). Vezetőedző: Gál István

GYŐR: Horváth T. – Bagi, Vukasovics, Vári, Kovács K. – Vashkeba (Gengeliczki, a szünetben), Harizopulosz (Simon M., 79.), Hidi S., Szimcso (Gránitz, 56.) – Horváth Z., Andrics. Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Szakály D. (1–0) a 22. percben

eto.hu | Fotó: Szűcs Attila - BFC SIOFOK

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink