Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Nem kezdett rosszul a Siófok, soron következő ellenfelünk két döntetlen (Siófok – Balmaz 0-0, Haladás – Siófok 1-1) után a Gyirmót FC legyőzésével öt pontot szerezve a tabella 7. pozícióját foglalja el.

A balatoniparti gárda két kapusa is megsérült az elmúlt két hétben, így a héten visszaigazolt a nyáron távozó kapusuk Tajti Norbert a klubhoz megoldást jelentve a kapushiányra.

Keretünkben ismerős arcokat is találunk, hiszen korábban az ETO-ban futballozó játékosok - ősszel Zamostny Balázs, tavasszal Magasföldi József, most nyáron pedig Tajthy Tamás is - a Siófok együtteséhez kerültek.

Egyértelmű, hogy megerősödött a Siófok játékos kerete, többen az első osztályból érkeztek a gárdához.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Bencze Márk
 (Vitesse, Hollandia), Horváth Péter (Paks, kölcsön után végleg), Hutvágner Gergely (Sampdoria – Olaszország, kölcsönbe),Izing Martin (Kisvárda – kölcsön után végleg), Jagodics Bence (Balmazújváros), Lencsés Bálint Kristóf (Puskás Akadémia U19), Tajti Norbert (szabadon igazolhatóként, legutóbb is Siófok), Tajthy Tamás (ETO FC Győr), Réti Patrik (Mol Fehérvár, kölcsön után végleg)
Távozók:
 Fehér Zsolt 
(Tiszafüred), Gál Mátyás (Vasas), Medgyes Zoltán (Haladás – kölcsönből vissza), Tóth Martin (Haladás – kölcsönből vissza)

Az ETO jó hangulatban folytatta felkészülését a következő fordulóra, ketten is érkeztek a zöld-fehérekhez a héten: Gengeliczki Gergő belső védő (MTK) és Simon Márk (Paks, kölcsönbe) szélső személyében rutinos játékosok érkeztek, mindketten bevethetők lesznek már a Siófok elleni mérkőzésen.

Bízzunk benne, hogy csapatunk újabb sikert könyvelhet el a Siófok otthonában és a céljaink eléréséhez nélkülözhetetlen három ponttal térünk haza vasárnap. Hajrá ETO!

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedzője): - Túl vagyunk az első sűrített hetünkön, amit szerencsére sikerült eredményesen zárni. Nagyon örültem annak, hogy 9 ponttal tudtunk zárni, és hogy egységes csapatot láttam a pályán mindháromszor. Azt nem mondom, hogy a játék tökéletes volt, de azon dolgozunk nap mint nap, hogy ezen tudjunk javítani és szeretnénk is javítani. Minden mérkőzésre nagyon fel kell készülni és minden mérkőzés nagyon nehéz ebben a ligában, ezt most is így gondolom a siófoki mérkőzés előtt. Azt azért tudni kell, hogy a Siófok még nem szenvedett vereséget, és hazai pályán minden csapat kettőzött erővel szokott pályára lépi. Úgy gondolom, hogy innentől kezdve nekünk is komolyabb és komolyabb vetélytársaink lesznek, hiszen mindenki azt szeretné, hogy az elsőt legyőzze, mindenki azt szeretné, hogy meglepetést okozzon azok ellen a csapatok ellen, akik jól szerepelnek. Úgy gondolom, magunknak tettük magasra a lécet és magunknak tettük úgymond nehézzé a mérkőzéseket, hogy most már mindenki eredményt vár el tőlünk, és innentől egy döntetlen is csalódást fog okozni. Mi ennek szellemében készültünk, tudjuk azt, hogy lesznek azért hullámvölgyek, de reméljük azt, hogy ezek nagyon-nagyon soká fognak bekövetkezni az életünkben. Szeretnénk folytatni a győzelmi szériánkat és szeretnénk játékban előre lépni, fejlődni. Nem dőltünk hátra, nem gondoljuk azt, hogy bármit is elértünk, jól indultunk, de nagyon sok munka vár még ránk ahhoz, hogy ezt a szereplést tudjuk folytatni, illetve tudjuk fokozni a játék minőségét. Sajnos van egykét sérülésünk, van egykét bizonytalan tényező most a kereten belül, de a héten még tudtunk erősíteni, aminek kimondottan örülök, hogy tovább bővült az a paletta, amiről tudunk válogatni és tudjuk még színesebbé tenni a taktikai repertoárunkat. Az lenne a fontos, hogy az eredményesség mellett minden játékos, aki pályára lép, egyre éhesebb legyen és még jobban akarja majd a sikert.

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink