Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sérültjelentés - Lovrencsics Balázs

Rehabilitációs edzés közben látogattuk meg Lovrencsics Balázst, aki lépésről lépésre halad a teljes felépülés felé.

Sérültjelentés - Lovrencsics Balázs

Radó Krisztina, a klub gyógytornász szakembere elmondta, a gyógytorna első fázisában el kellett érniük a térdizület fiziológiás funkcióit, amire épül majd az izomerő fejlesztés, hiszen ennek kulcsszerepe lesz majd a rehabilitációban. Balázs ma már speciális gyakorlatokat végzett, a térdet stabilizáló izmok fejlesztésére. Jövő héten kell majd mennie a 4 hetes kontrollra.

Balázs a következőket mondta a mai edzés után: „Fárasztó, kemény edzéseken veszek részt minden nap, pont úgy érzem magam, ahogy a rehabilitáció ezen szakaszában kell. Nagyon jó kezekben vagyok, úgy érzem, jó úton haladunk. Nem sietem el a visszatérést, amíg a csapatnak ilyen jól megy, én is nyugodtabban tudom csinálni a rehabilitációt. Nyilván szeretnék minél hamarabb visszatérni a pályára, de tudom, hogy nem szabad elkapkodni, mert azzal csak a rizikófaktort növeljük. Kriszti személyében nagyon profi gyógytornász foglalkozik velem, és jól felépített rehabilitációs munkát tudok végezni.”

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink