Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sérültjelentés - Lovrencsics Balázs

Rehabilitációs edzés közben látogattuk meg Lovrencsics Balázst, aki lépésről lépésre halad a teljes felépülés felé.

Sérültjelentés - Lovrencsics Balázs

Radó Krisztina, a klub gyógytornász szakembere elmondta, a gyógytorna első fázisában el kellett érniük a térdizület fiziológiás funkcióit, amire épül majd az izomerő fejlesztés, hiszen ennek kulcsszerepe lesz majd a rehabilitációban. Balázs ma már speciális gyakorlatokat végzett, a térdet stabilizáló izmok fejlesztésére. Jövő héten kell majd mennie a 4 hetes kontrollra.

Balázs a következőket mondta a mai edzés után: „Fárasztó, kemény edzéseken veszek részt minden nap, pont úgy érzem magam, ahogy a rehabilitáció ezen szakaszában kell. Nagyon jó kezekben vagyok, úgy érzem, jó úton haladunk. Nem sietem el a visszatérést, amíg a csapatnak ilyen jól megy, én is nyugodtabban tudom csinálni a rehabilitációt. Nyilván szeretnék minél hamarabb visszatérni a pályára, de tudom, hogy nem szabad elkapkodni, mert azzal csak a rizikófaktort növeljük. Kriszti személyében nagyon profi gyógytornász foglalkozik velem, és jól felépített rehabilitációs munkát tudok végezni.”

További híreink

El kellett halasztani Szimcso műtétjét

El kellett halasztani Szimcso műtétjét

Ma reggel, a műtét előkészületeinél derült ki, hogy a stopli okozta sebek Viktor lábszárán olyan mélyek, hogy fertőzésveszély miatt kockázatos lenne az operáció, így azt el kell halasztani a sebek gyógyulásáig.

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink