Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Új igazolásunk: Simon Márk

Paksról érkező szélső támadóval erősítettünk, Simon Márk a 10-es mezben lép majd pályára. Köszöntünk a csapatban és sok sikert kívánunk az ETO-nál!

Új igazolásunk: Simon Márk

Márk Salgótarjánban született 1996. 06. 04-én. Szülővárosában kezdett futballozni, majd 10 éves korában a Vasashoz került, ahol 8 évet töltött. 18 évesen Paksra igazolt, ahol be is mutatkozott az NB1-ben, most pedig 1 évre érkezett kölcsönbe az ETO-hoz.

Simon Márk: „Az első naptól nagyon pozitív fogadtatásban részesültem mind a vezetőedző, mind a csapat által, és úgy gondolom, minden körülmény adott a profi munkához és ahhoz, hogy a csapat sikeres legyen.”

Márk, szeretettel köszöntünk az ETO-nál, sok sikert és eredményes szezont kívánunk!

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink