Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Utazz Te is közösen, szurkolói busszal Siófokra!

Szurkolóink szervezésében vasárnap külön busz indul Siófokra, amin még vannak szabad helyek! Ha még nincs fuvarod, jelentkezz Te is!

Utazz Te is közösen, szurkolói busszal Siófokra!

Külön buszjárat indul Siófokra a vasárnapi Siófok-ETO meccsre! A buszon még 23 szabad hely van, jelentkezni Gősi Dávidnál az alábbi címen lehet: david.gosi1904@gmail.com

Indulás: 2019.08.18. vasárnap 11:00

Gyülekező előtte: Stadion Söröző

Útiköltség: 2200 Ft / fő

Utazz Te is jó társaságban, más ETO szurkolókkal közösen Siófokra és támogasd a csapatot a helyszínen!

Hajrá ETO! Siófokon találkozunk!

További híreink

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

A Budapesti Corvinus Egyetem Sportközgazdász Mesterképzés duális partnereként szeretettel ajánljuk a pénteki szaktájékoztatót minden leendő mesterképzéses hallgatónak, aki még nem döntötte el, melyik egyetemen folytatja tanulmányait!

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink