Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Háromból három!

Továbbra is 100%-os a WKW ETO a bajnokságban! Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen győzött az ETO a nagyot harcoló Tiszakécske ellen a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában.

Háromból három!

Lendületesen kezdett az ETO a Tiszakécske ellen, mégis az 5. percben majdnem a vendégek szereztek gólt, de szerencsére nagy helyzetben fölé lőtt támadójuk.

Az ETO irányította azonban a játékot, azonban a vendégek jól állták a sarat.

Horváth Z. került óriási ziccerbe, ám lövése a jobb kapufa mellett suhant el.

A 23. percben Andric végre megszerezte a vezetést az ETO számára a 23. percben (1-0). Horváth Z. csúsztatta a labdát Andric elé, aki nagy erővel a léc alá fejelte a labdát.

A szünet után hiába dolgoztunk ki egyre több helyzetet, váratlanul kiegyenlített a Tiszakécske. Ludánszki jól helyezett lövéssel vette be Horváth T. kapuját egy pontosan felépített támadás végén (1-1).

Horváth Z. lerántásáért piros lap járt a 63. percben, emberelőnyben futballozhattunk tovább.

Az ETO ezután egyre nagyobb fölénybe került, érett a győri gól, de a vendégek kapusa bravúrt bravúrra halmozott.

A 10 emberre fogyatkozott vendégcsapat nagyot küzdött, de csapatunk egyre jobban kezdett dominálni és megérdemelten jutott újból előnyhöz a 71. percben.

Nem szabadult fel a vendégek kapuja, Kalmár cselezgetett a bal szélen, de visszahúzta védője a földre rántva, jogos 11-est ítélt a bíró.

Az ETO végül ezzel a büntetővel (Vári Barnabás elegáns mozdulattal a bal alsó sarokba lőtte a labdát) nyerte meg a küzdelmes és pattanásig feszült mérkőzést a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában (2-1).

A találkozó végéig nem változott már az eredmény, az WKW ETO harmadik győzelmével 9 pontot szerezve az élre állt a Merkantil Bank Ligában.

Boér Gábor: – Sok helyzetet kidolgoztunk, végig irányítottuk a játékot, úgy érzem, rászolgáltunk a győzelemre, amellyel így az első három fordulót kilenc ponttal zárjuk.

Simon Antal: – Helytálltunk az NB I-be igyekvő ellenfelünkkel szemben, úgy érzem, nulla-egynél nem kaptunk meg egy büntetőt, viszont az ellenfél javára hasonló szituációban megítélte a tizenegyest a játékvezető.

WKW ETO FC GYŐR–TISZAKÉCSKE VSE 2–1 (1–0)
Győr, ETO Park, 1900 néző. Vezette: Szőts Gergely (Király Zsolt, Bognár László)
WKW ETO FC GYŐR: Horváth T. – Kovács K., Vukaszovics, Vári, Kalmár O. – Szánthó (Vaskeba, 52.), Harizopulosz (Hidi M., 65.), Bagi, Szimcsó – Andrics, Horváth Z. (Domonkos, 86.). Vezetőedző: Boér Gábor
TISZAKÉCSKE: Varga Á. – Erdélyi B. (Csáki, 60.), Oláh M., Kardos, Preklet – Kirchner, Ludánszki, Tölgyesi, Sváb (Szuhodovszki, a szünetben) – Nyilas, Zádori (Durso, 66.). Vezetőedző: Simon Antal
Gólszerző: Andrics (23.), Ludánszki (56.), Vári (71. – 11-esből)
Kiállítva: Csáki (63. – utolsó emberként buktatta Horváth Zoltánt)

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Váratlan vereség Siófokon

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésről

Kiemelt támogatóink

Támogatóink