Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap 19 óra: WKW ETO – Duna Aszfalt TLC

A WKW ETO FC Győr hibátlanul kezdte a Merkantil Bank Ligát. A harmadik fordulóban a hozzánk hasonlóan szintén hat pontot szerzett Tiszakécskét fogadjuk vasárnap 19 órakor az ETO Stadionban.

Vasárnap 19 óra: WKW ETO – Duna Aszfalt TLC

Remekül rajtolt csapatunk Ajkán, majd magabiztos győzelmet arattunk a Gyirmót FC ellen a Merkantil Bank Ligában. Bízzunk benne, hogy újabb három ponttal gazdagodunk vasárnap, amikor újabb feladatot kell megoldani, a Tiszakécske csapata érkezik hozzánk.

A Duna Aszfalt szintén hat pontot szerzett a bajnokság első két meccsén, először a Békéscsabát lepte meg csapatuk idegenben (0-1), majd magabiztos hazai győzelemmel folytatták az újonc FC Ajka ellen (2-1).

Alaposan kicserélődött a Kécske kerete, 10-en érkeztek a nyáron, a gárdát Simon Antal vezetőedző irányítja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Baráth Bence (Békéscsaba), Durso Giuliano (Vác), Erdélyi Botond (Bp. Honvéd-MFA, dorogi kölcsön után), Fabio (brazil-magyar, FK Csíkszereda – Románia), Kovács Dávid (Soroksár), Preklet Csaba (Cegléd), Tímári Norman (Kelen SC), Varga Ádám (Puskás Akadémia II, kölcsönbe), Zádori Krisztián (Balmazújváros), Szuhodovszki Soma (MTK – kölcsönbe)
Távozók: Benkó Bence (?), Gréczi Márton (MTK – kölcsönből vissza, onnan Békéscsaba, kölcsönbe), Helesfay Donát (PMFC), Huszti András (Puskás Akadémia), Károly Bálint (Békéscsaba), Ladányi Patrik (Gyöngyös), Mihály Dávid (SC Oberpullendorf – Ausztria), Sirokmán Zoltán (Makó), Stoiacovici Dávid (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan Ajka, kölcsönbe) (nso.hu)

A WKW ETO FC Győr a hét második felében rövid pihenő után alaposan felkészült a Duna Aszfalt ellen, mindenki egészséges a csapatnál, Lovrencsics Balázs gyógyulása és a rehabilitációs programja pedig megfelelő ütemben halad.

Boér Gábor: „Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani a közönségünknek, akik nem csak szép számban látogattak ki, hanem olyan hangulatot teremtettek, amelyben már rég volt részünk másodosztályú mérkőzésen, és bízom benne, hogy ez a szezon során csak fokozódni fog. A szerdai napon jó eredményt értünk el, de a játékunk közel sem volt tökéletes. Szeretnénk előrelépni ezen a területen, de csak és kizárólag úgy, hogy az eredményesség nem csordulhat. Óva intenék mindenkit attól, és ezt megtettem az öltözőben is, hogy könnyűnek ítélje meg az előttünk álló feladatot, és ezt nem csak azért mondom, mert az ellenfelünk is 6 ponttal kezdett, hanem azért, mert egy olyan együttes érkezik hozzánk, aki előszeretettel a védekezésre helyezi a hangsúlyt, és megpróbálja az ellenfél játékát elrontani, éppen ezért még jobb játékra lesz szükségünk, hogy itthon tartsuk a 3 pontot. Természetesen csak és kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek.”

Szurkoljunk minél többen vasárnap! Várjuk kedves szurkolóinkat az este hét órakor kezdődő mérkőzésünkre! Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Újra edzésben az akadémia

Újra edzésben az akadémia

Tegnap elkezdődött a nyári felkészülés a 2020/21-es szezonra az akadémiai korosztályok számára! A csapatok a rávezető első héten 6 alkalommal találkoznak, az érdemi kemény munka jövő hétfőtől indul, a programot, ahogy minden évben, most is hazai és nemzetközi mérkőzések színesítik majd. Artner Tamás szakmai igazgató alábbiakban felvázolta a következő időszakra tervezett munkát.

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink