Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

SZERDA: ETO-GYIRMÓT RANGADÓ

Szerdán a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét összecsapnak a városi riválisok.

SZERDA: ETO-GYIRMÓT RANGADÓ

Az FC AJKA elleni győzelemmel térhettünk haza a szezonnyitóról, rövid pihenős és felkészülés után ezen a héten két fordulót is rendeznek a Merkantil Bank Ligában. 

Csapatunk a Gyirmót FC Győr csapatát fogadja szerdán, majd vasárnap 19 órakor a Dunaaszfalt TLC (Tiszakécske) lesz az ellenfél, mindkét mérkőzés a győri ETO Stadionban lesz.

A heti interjúkban is érezhető, hogy az Ajkai vendégszeplésünket nehéz kategóriának választották játékosaink. Az első félidőben jobban domináltunk a védekezésre összpontosító hazaiak ellen. A második félidő is jól kezdődöttt, majd kiegyenlítődött a találkozó.

Az ETO-Gyirmót meccsel kapcsoslatban mindenki egyetértett, hogy számunkra csakis a győzelem az elfogadható az első hazai megmérettetésen.

Bízzunk benne, hogy az ETO-Gyirmót mérkőzés zöld-fehér győzelemmel ér véget. Szurkoljunk együtt minél többen a csapatért a szerdán este 7 órakor kezdődő találkozón!

eto.hu

 

További híreink

Váratlan vereség Siófokon

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésről

Kiemelt támogatóink

Támogatóink