Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

SZERDA: ETO-GYIRMÓT RANGADÓ

Szerdán a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét összecsapnak a városi riválisok.

SZERDA: ETO-GYIRMÓT RANGADÓ

Az FC AJKA elleni győzelemmel térhettünk haza a szezonnyitóról, rövid pihenős és felkészülés után ezen a héten két fordulót is rendeznek a Merkantil Bank Ligában. 

Csapatunk a Gyirmót FC Győr csapatát fogadja szerdán, majd vasárnap 19 órakor a Dunaaszfalt TLC (Tiszakécske) lesz az ellenfél, mindkét mérkőzés a győri ETO Stadionban lesz.

A heti interjúkban is érezhető, hogy az Ajkai vendégszeplésünket nehéz kategóriának választották játékosaink. Az első félidőben jobban domináltunk a védekezésre összpontosító hazaiak ellen. A második félidő is jól kezdődöttt, majd kiegyenlítődött a találkozó.

Az ETO-Gyirmót meccsel kapcsoslatban mindenki egyetértett, hogy számunkra csakis a győzelem az elfogadható az első hazai megmérettetésen.

Bízzunk benne, hogy az ETO-Gyirmót mérkőzés zöld-fehér győzelemmel ér véget. Szurkoljunk együtt minél többen a csapatért a szerdán este 7 órakor kezdődő találkozón!

eto.hu

 

További híreink

Magyar Kupa: WKW ETO FC Győr-Mezőkövesd 2-3 (2-1, 1-1, 1-1)
MA ESTE KUPAMECCS: WKW ETO- Mezőkövesd

MA ESTE KUPAMECCS: WKW ETO- Mezőkövesd

Következő kupa ellenfelünk az NBI OTP Bank Liga jelenlegi harmadik helyezettje lesz ma este 18 órai kezdettel. Az ETO-t már új vezetőedzője Kondás Elemér fogja irányítani, aki Boér Gábort váltotta a kispadon.

HIVATALOS – Kondás Elemér az ETO FC új vezetőedzője

Kiemelt támogatóink

Támogatóink