Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban

Öt utánpótlás tehetségünk kapott meghívót az U15-ös korosztályos válogatott edzőtáborába, Telkibe, ami a mai nappal kezdődik. Szeretettel gratulálunk!

Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban

Kulcsár Martin, Tóth Dániel, Süveges Attila, Huszár Marcell és Vingler László augusztus 8-ig edzőtáborozik a 2005-ös korosztályos válogatottal. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az ETO tehetségei ilyen szép számban képviseltetik magukat a válogatottban! Sok sikert és eredményes edzőtáborozást kívánunk a fiúknak!

További híreink

Gólzáporos meccsen lehengerlő győzelem

Gólzáporos meccsen lehengerlő győzelem

U19 csapatunk péntek este villanyfényes meccsen fogadta a Vas megyei I. osztályban szereplő Répcelakot. Csató Sándor együttese már az első félidőben hatgólos előnyre tett szert. A szünet után sem vettek vissza a lendületből, hibátlan védekezéssel, további négy találatot szerezve tízre növelték a különbséget! A mérkőzésen Márton Adrián mesterhármast ért el! Szép volt fiúk!

 Jó iramú meccsen győzelem

Jó iramú meccsen győzelem

U16-os csapatunk a felkészülés derekán a remek erőkből álló fehérváriak ellen Máté Péter első félidőben szerzett találatával nyerni tudott. Szép volt fiúk!

Tornagyőzelem Komáromban

Tornagyőzelem Komáromban

A Nagy Tamás vezette U7-es korosztályunk első helyen végzett a Komáromban megrendezett 14 csapatos tornán! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink