Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban

Öt utánpótlás tehetségünk kapott meghívót az U15-ös korosztályos válogatott edzőtáborába, Telkibe, ami a mai nappal kezdődik. Szeretettel gratulálunk!

Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban

Kulcsár Martin, Tóth Dániel, Süveges Attila, Huszár Marcell és Vingler László augusztus 8-ig edzőtáborozik a 2005-ös korosztályos válogatottal. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az ETO tehetségei ilyen szép számban képviseltetik magukat a válogatottban! Sok sikert és eredményes edzőtáborozást kívánunk a fiúknak!

További híreink

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Akadémiánk tehetséges védője meghívást kapott az U15-ös válogatott jövő heti összetartására, de sérülés miatt nem tud részt venni az edzőtáborban! Ennek ellenére gratulálunk Ádámnak és mielőbbi felépülést kívánunk! Bízunk benne, hogy a magyar csapat következő eseményén már újra bizonyíthat!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Tegnap négy nemzetközi összecsapás is szerepelt a programban, ahol remekül helytálltak a fiatalok. U19-es csapatunk Erdei duplájával 2-0-ra győzte le a linzi akadémistákat, míg Bognár Zsolt együttese 1-1-es döntetlent ért el az osztrákokkal szemben. Dunaszerdahelyen új edzői irányítással fölényes győzelmet aratott az U14, az U15 pedig háromgólos hátrányból 3-2-re szépíteni tudott! Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink