Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Holnap 19 órakor az Ajka ellen kezdjük a bajnokságot

Vasárnap 19 órakor megkezdődik csapatunk számára a Merkantil Bank Liga 2019/20-as szezonja. Az első fordulóban idegenben, az Ajka ellen lépünk pályára. Hajrá ETO!

Holnap 19 órakor az Ajka ellen kezdjük a bajnokságot

A hosszú és eredményes felkészülés után holnap végre elkezdődik a bajnokság az ETO számára is.

A nyári szünet és felkészülés alatt 7 játékos érkezett a csapathoz, Domonkos Kristóf, Horváth Zoltán, Vári Barnabás, Dvorschák Gábor, Gránicz Patrik, Marius Charizopulos és Rengel Péter beilleszkedése zökkenőmentes volt, velük együtt minden játékosunk sikerre éhes, és készen áll a rajtra.

Egyetlen sérültünk Lovrencsics Balázs, rá nem számíthat a bajnoki nyitányon Boér Gábor vezetőedző, de szerencsére az ő felépülése is jó ütemben halad, várjuk vissza a pályára.

Csapatkapitányunk Vukasović Marko, valamint Vári Barnabás, Szánthó Regő és Boér Gábor Vezetőedzőnk beszéltek az ETO felkészüléséről és a mindannyiunk által nagyon várt bajnoki kezdésről: https://www.facebook.com/etofcgyor/videos/489888098502723/

Ellenfelünk, az újonc FC Ajka 1155 nap után játszik ismét NB II-es mérkőzést. A találkozó játékvezetője Dolnegó Bálint lesz, az asszisztensi feladatokat Becséri Gergely és Kovács Gábor látják el, míg a tartalékjátékvezető  Derdák Marcell lesz.

Csapatunknak kulcsfontosságú lenne a jó rajt, és a 3 pont megszerzése, ezért egyértelműen győzelmi szándékkal utaznak Ajkára.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen az ETO győzelméért!

Jegyinformációk:

- Felnőtt: 1.000,-Ft
- Diák, nyugdíjas: 500,-Ft
- 14 éven aluliaknak és a  hölgyeknek a belépés ingyenes

Cím: 8400, Ajka Sport u. 23.

Gyerünk fiúk! Kell a győzelem!

Hajrá ETO!

További híreink

Váratlan vereség Siófokon

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésről

Kiemelt támogatóink

Támogatóink