Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Változás kapus-poszton: Rengel a fedélzeten, Keserű kölcsönben Pápán folytatja

Rengel Péter személyében új kapussal gazdagodott a csapat, Keserű Bence pedig Pápára igazolt kölcsönbe.

Változás kapus-poszton: Rengel a fedélzeten, Keserű kölcsönben Pápán folytatja

A WKW ETO FC Győr csapatában folytatja Rengel Péter, aki korábban a Gyirmót FC Győr kapuját védte. Mielőtt Gyirmótra igazolt volna, a Bős csapatában játszott.  A rutinos, 31 éves kapus korábban csapattársa volt jelenlegi kapusedzőjének, Sebők Zsoltnak, így nem lesz idegen számára a közös munka. Péter, sok sikert kívánunk az ETO színeiben!

Keserű Bence, korábbi kapusunk a több játéklehetőség érdekében a Pápai Perutz FC-hez igazolt, ottani pályafutásához sok sikert kívánunk! Bence, köszönjük az ETO-ért végzett munkádat!

További híreink

Egy gyors gól döntött

Egy gyors gól döntött

Az ötödik percben Czvitkovics gyors góljával megszerezte a vezetést a III. Kerületi TVE az ETO Akadémia ellen, a későbbi mezőnyfölény és kidolgozott helyzetek ellenére azonban nem született hazai gól.

Húsz perces rövidzárlat

Húsz perces rövidzárlat

A WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Dunaszerdahelyre látogatott, ahol a DAC 1904 csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen. Az összecsapás a második félidőben dőlt el, amikor a felvidéki csapat magasabb sebességi fokozatra váltott.

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

A bajnoki rajt előtti utolsó két felkészülési mérkőzését játssza hétvégén a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton 14 órakor Dunaszerdahelyen vendégszerepel a gárda, míg vasárnap hazai környezetben fogadja a III. Kerület együttesét. A DAC elleni mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a hazai csapat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink