Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Változás kapus-poszton: Rengel a fedélzeten, Keserű kölcsönben Pápán folytatja

Rengel Péter személyében új kapussal gazdagodott a csapat, Keserű Bence pedig Pápára igazolt kölcsönbe.

Változás kapus-poszton: Rengel a fedélzeten, Keserű kölcsönben Pápán folytatja

A WKW ETO FC Győr csapatában folytatja Rengel Péter, aki korábban a Gyirmót FC Győr kapuját védte. Mielőtt Gyirmótra igazolt volna, a Bős csapatában játszott.  A rutinos, 31 éves kapus korábban csapattársa volt jelenlegi kapusedzőjének, Sebők Zsoltnak, így nem lesz idegen számára a közös munka. Péter, sok sikert kívánunk az ETO színeiben!

Keserű Bence, korábbi kapusunk a több játéklehetőség érdekében a Pápai Perutz FC-hez igazolt, ottani pályafutásához sok sikert kívánunk! Bence, köszönjük az ETO-ért végzett munkádat!

További híreink

Döntetlen Pécsen

Döntetlen Pécsen

Priskin és Adamcsek duplájával 2-2-es döntetlent értünk a PMFC otthonában, ahol az első félidőben főként a vendég, a másodikban pedig a hazai dominált, így a mutatott játék alapján igazságos végeredmény született.

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

A szocialista világ állami eszközökkel támogatott élsportja megteremtette a fából vaskarikát, az amatőrizmus álarcába bújtatott profizmust, a sikerek által pedig a rossz emlékű társadalmi berendezkedés kifelé hirdetett fölényét. Mindez leginkább a labdarúgásban öltött testet, amelyben az ötvenes évek külföldi utak, pluszjuttatások révén elaltatott struktúrája addig halmozott sikert sikerre, amíg „odakint” a világháborút követően lerakták a tiszta profi sport gazdasági alapjait.

Szentmisét tartottak a stadionban

Szentmisét tartottak a stadionban

A Mátyásföldi Szent József Plébánia hittantáborosai jártak nálunk, akik egy hetet töltöttek Győrben és bejárták a környék fontosabb látnivalóit. Megtekintették a Pannonhalmi Bencés Apátságot, voltak a Püspökvárban, a Molbilisben és a komáromi Monostori Erődben is. Az állatkertlátogatás előtt stadiontúrán vettek részt a táborozók, amit Gödölle Márton plébános szentmiséje zárt a stadion miliőjében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink