Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Újabb siker Nagyszombaton

2019. július 31. 17.00, Jaslovské Bohunice 

FC Spartak Trnava - ETO FC Győr 1:4 (1:4)

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Csapat: Csontos, Mészár, Fél P., Fleck, Sárosi, Csizi, Kovács, Fél A., Szabová, Gődér, Pacsuta, Ploner, Tillineger, Bódai, Nagy K., Horváth, Süveges, Süle, Vincze, Zsédely

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Kulcsár Zsolt: 

"Jól kezdtük a mérkőzést és már a harmadik percben megszereztük a vezetést! Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből négy gólt síkerült elérni. A mérkőzést végig jó iramban és néha tetszetős játékkal megérdemelten nyertük meg! Minden játékos lehetőséget kapott és élt is vele! Gratulálok a csapatnak!"

A következő edzőmérkőzést az Austria Wien otthonában játssza a csapat vasárnap 14:00 órakor! 

Hajrá ETO! 

További híreink

Öt győri lány az U17-es válogatottban

Öt győri lány az U17-es válogatottban

A magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozáson vesz részt 2019. július 29. és 31. között Bükön. Az eseményre Borók Dorina, Gaál Rebeka, Sali Rebeka, Vida Boglárka és Maráz Míra is meghívást kapott, így minden poszton képviseli játékos a klubunkat!

Győzelemmel kezdte a felkészülést női csapatunk
Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink