Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Újabb siker Nagyszombaton

2019. július 31. 17.00, Jaslovské Bohunice 

FC Spartak Trnava - ETO FC Győr 1:4 (1:4)

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Csapat: Csontos, Mészár, Fél P., Fleck, Sárosi, Csizi, Kovács, Fél A., Szabová, Gődér, Pacsuta, Ploner, Tillineger, Bódai, Nagy K., Horváth, Süveges, Süle, Vincze, Zsédely

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Kulcsár Zsolt: 

"Jól kezdtük a mérkőzést és már a harmadik percben megszereztük a vezetést! Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből négy gólt síkerült elérni. A mérkőzést végig jó iramban és néha tetszetős játékkal megérdemelten nyertük meg! Minden játékos lehetőséget kapott és élt is vele! Gratulálok a csapatnak!"

A következő edzőmérkőzést az Austria Wien otthonában játssza a csapat vasárnap 14:00 órakor! 

Hajrá ETO! 

További híreink

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Újabb erősítés érkezett az ETO FC Győr NB I-es női csapatához: Rácz Zsófia személyében komoly hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező, válogatott középpályással erősödött a keret. Zsófi nem csak játékosként, sportszakemberként is tevékenykedik majd, az U16-os leány csapat edzőjeként igyekszik tudását és tapasztalatát átadni a kiemelt bajnokságban játszó fiatal lányoknak. Új játékos-edzőnkkel pályafutásáról és céljairól beszélgettünk.

Nagy Fanni:

Nagy Fanni: "Nagyon örülök az ETO bizalmának"

Tovább folytatódik a Simple Liga Női NB I-ben szereplő ETO FC Győr keretének megerősítése. Az újabb igazolás Nagy Fanni személyében a DVTK csapatából érkezett, aki hosszú távon is nagy segítséget jelenthet az ETO céljainak elérésében.

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Győri értékekre épülő, erősebb csapat kialakításába kezdtek a télen az ETO-nál. A munkával Horváth Cs. Attila klubigazgatót bízta meg a menedzsment. A szinte kizárólag tehetséges tinédzserekből álló felnőttcsapat jelenleg ugyan az utolsó helyen áll az első osztályt jelentő Simple Ligában, de az utánpótlásban is sok ügyes játékos bontogatja a szárnyait és úgy tűnik, a változásoknak köszönhetően nemsokára a női csapatban is több örömük lesz a zöld-fehér híveknek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink