Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Újabb siker Nagyszombaton

2019. július 31. 17.00, Jaslovské Bohunice 

FC Spartak Trnava - ETO FC Győr 1:4 (1:4)

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Csapat: Csontos, Mészár, Fél P., Fleck, Sárosi, Csizi, Kovács, Fél A., Szabová, Gődér, Pacsuta, Ploner, Tillineger, Bódai, Nagy K., Horváth, Süveges, Süle, Vincze, Zsédely

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Kulcsár Zsolt: 

"Jól kezdtük a mérkőzést és már a harmadik percben megszereztük a vezetést! Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből négy gólt síkerült elérni. A mérkőzést végig jó iramban és néha tetszetős játékkal megérdemelten nyertük meg! Minden játékos lehetőséget kapott és élt is vele! Gratulálok a csapatnak!"

A következő edzőmérkőzést az Austria Wien otthonában játssza a csapat vasárnap 14:00 órakor! 

Hajrá ETO! 

További híreink

Tóth Alexandra lett az ETO női utánpótlás csapatok koordinátora

Tóth Alexandra lett az ETO női utánpótlás csapatok koordinátora

A héten elindult a nyári felkészülés a női utánpótlás korosztályoknak, amely a jövőben Tóth Alexandra felügyeletével fog működni, aki játékosként és edzőként szerzett tapasztalataival is segíteni tudja majd a női szakág munkáját.

Sorsoltak a női NBI-ben

Sorsoltak a női NBI-ben

Elkészült a Simple Női Liga sorsolása, augusztus 15-én hazai környezetben fogadjuk a Astra csapatát!

Kovács Laura és Süle Dóra a Bundesligába igazol!

Kovács Laura és Süle Dóra a Bundesligába igazol!

Óriási büszkeséggel tölti el klubunkat, hogy két női játékosunk Európa egyik legjobb bajnokságában, a Német Bundesligában folytatja pályafutását! Süle Dóra és Kovács Laura a következő szezont már a willstätti SC Sand csapatában fogják kezdeni! Válogatottjainkat külföldre szerződésükről kérdeztük!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink