Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Újabb siker Nagyszombaton

2019. július 31. 17.00, Jaslovské Bohunice 

FC Spartak Trnava - ETO FC Győr 1:4 (1:4)

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Csapat: Csontos, Mészár, Fél P., Fleck, Sárosi, Csizi, Kovács, Fél A., Szabová, Gődér, Pacsuta, Ploner, Tillineger, Bódai, Nagy K., Horváth, Süveges, Süle, Vincze, Zsédely

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Kulcsár Zsolt: 

"Jól kezdtük a mérkőzést és már a harmadik percben megszereztük a vezetést! Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből négy gólt síkerült elérni. A mérkőzést végig jó iramban és néha tetszetős játékkal megérdemelten nyertük meg! Minden játékos lehetőséget kapott és élt is vele! Gratulálok a csapatnak!"

A következő edzőmérkőzést az Austria Wien otthonában játssza a csapat vasárnap 14:00 órakor! 

Hajrá ETO! 

További híreink

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

1:0-ás félidőt követően 5:2-re nyertek női labdarúgóink a másodosztályban listavezető MLE otthonában, Kozármislenyben. Süle Dóra egymaga négyszer is betalált, valamint új posztján - támadóként Kovács Laura is eredményes volt!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Nyolc női labdarúgónknak érkezett válogatott meghívó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink