Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Újabb siker Nagyszombaton

2019. július 31. 17.00, Jaslovské Bohunice 

FC Spartak Trnava - ETO FC Győr 1:4 (1:4)

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Csapat: Csontos, Mészár, Fél P., Fleck, Sárosi, Csizi, Kovács, Fél A., Szabová, Gődér, Pacsuta, Ploner, Tillineger, Bódai, Nagy K., Horváth, Süveges, Süle, Vincze, Zsédely

Gólszerzők: Süle (3), Bódai 

Kulcsár Zsolt: 

"Jól kezdtük a mérkőzést és már a harmadik percben megszereztük a vezetést! Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből négy gólt síkerült elérni. A mérkőzést végig jó iramban és néha tetszetős játékkal megérdemelten nyertük meg! Minden játékos lehetőséget kapott és élt is vele! Gratulálok a csapatnak!"

A következő edzőmérkőzést az Austria Wien otthonában játssza a csapat vasárnap 14:00 órakor! 

Hajrá ETO! 

További híreink

Győzelem az NBII-es címvédő ellen

Győzelem az NBII-es címvédő ellen

Vasárnap a MOL-Fehérvár FC otthonában lépett pályára női felnőtt csapatunk, ahol már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben tovább növelve a különbséget magabiztosan 4:0-ra nyert együttesünk. Pozitívum, hogy a találatokat négy különböző játékos szerezte. Süle Dóra, Ploner Sandra, Tillinger Dóra és Sali Rebeka is eredményes volt! Szép volt lányok!

Bravúrral kezdte a felkészülést női U19-es csapatunk

Bravúrral kezdte a felkészülést női U19-es csapatunk

A MOL Fehérvár FC NBII-es együttese ellen léptek pályára ifistáink az első edzőmérkőzésen, ahol 3:0-ás sikert arattak! A találatokat a visszatérő Angyal Petra, Lőrinczi Lilla és Vida Boglárka szerezte! A következő megmérettetés január 30-án Pozsonyban lesz a Slovan Bratislava korosztályos csapata ellen! Szép volt csajok!

Kilenc játékosunk a női válogatottakban

Kilenc játékosunk a női válogatottakban

Az idei év első összetartására minden korosztályba 3 játékosunk kapott meghívást, ahol főként a felméréseken lesz a hangsúly. A felnőtt válogatottal Csontos Zsanett, Kovács Laura és Süle Dóra négy napot tölt majd Telkiben. Az U19-es keretbe Bódai Viktória, Ploner Sandra és Zsédely Réka, az U17-esbe pedig Borók Dorina, Sali Rebeka és Vida Boglárka került be.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink