Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

PÉNTEKEN SZURKOLÓI ANKÉT

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2019.08.02-án, pénteken 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

PÉNTEKEN SZURKOLÓI ANKÉT

A szurkolói ankéton részt vesz Soós Imre ügyvezető és Vukasovic Marko csapatkapitány, bemutatkozik Boér Gábor, az ETO FC Győr új vezetőedzője, Makra Zsolt asszisztens edző, illetve új igazolásaink: Domonkos Kristóf, Vári Barnabás, Horváth Zoltán, Dvorschák Gábor és Gránicz Patrik.

Várunk mindenkit szeretettel pénteken 19 órakor az ETO Park Hotelbe az ETO FC Győr szurkolói ankétjára!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/425693354715200/

További híreink

Egy gyors gól döntött

Egy gyors gól döntött

Az ötödik percben Czvitkovics gyors góljával megszerezte a vezetést a III. Kerületi TVE az ETO Akadémia ellen, a későbbi mezőnyfölény és kidolgozott helyzetek ellenére azonban nem született hazai gól.

Húsz perces rövidzárlat

Húsz perces rövidzárlat

A WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Dunaszerdahelyre látogatott, ahol a DAC 1904 csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen. Az összecsapás a második félidőben dőlt el, amikor a felvidéki csapat magasabb sebességi fokozatra váltott.

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

A bajnoki rajt előtti utolsó két felkészülési mérkőzését játssza hétvégén a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton 14 órakor Dunaszerdahelyen vendégszerepel a gárda, míg vasárnap hazai környezetben fogadja a III. Kerület együttesét. A DAC elleni mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a hazai csapat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink