Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

PÉNTEKEN SZURKOLÓI ANKÉT

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2019.08.02-án, pénteken 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

PÉNTEKEN SZURKOLÓI ANKÉT

A szurkolói ankéton részt vesz Soós Imre ügyvezető és Vukasovic Marko csapatkapitány, bemutatkozik Boér Gábor, az ETO FC Győr új vezetőedzője, Makra Zsolt asszisztens edző, illetve új igazolásaink: Domonkos Kristóf, Vári Barnabás, Horváth Zoltán, Dvorschák Gábor és Gránicz Patrik.

Várunk mindenkit szeretettel pénteken 19 órakor az ETO Park Hotelbe az ETO FC Győr szurkolói ankétjára!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/425693354715200/

További híreink

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

A Budapesti Corvinus Egyetem Sportközgazdász Mesterképzés duális partnereként szeretettel ajánljuk a pénteki szaktájékoztatót minden leendő mesterképzéses hallgatónak, aki még nem döntötte el, melyik egyetemen folytatja tanulmányait!

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink