Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

PÉNTEKEN SZURKOLÓI ANKÉT

Kedves szurkolóink, kedves ETO-szimpatizánsok! 2019.08.02-án, pénteken 19 órakor szurkolói ankétot tartunk az ETO Park Hotelben, amire várunk mindenkit szeretettel!

PÉNTEKEN SZURKOLÓI ANKÉT

A szurkolói ankéton részt vesz Soós Imre ügyvezető és Vukasovic Marko csapatkapitány, bemutatkozik Boér Gábor, az ETO FC Győr új vezetőedzője, Makra Zsolt asszisztens edző, illetve új igazolásaink: Domonkos Kristóf, Vári Barnabás, Horváth Zoltán, Dvorschák Gábor és Gránicz Patrik.

Várunk mindenkit szeretettel pénteken 19 órakor az ETO Park Hotelbe az ETO FC Győr szurkolói ankétjára!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/425693354715200/

További híreink

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Városi rangadót rendeznek az NB2-ben⚽⚽. A Gyirmót - WKW ETO derbit az M4Sport is közvetíti élőben, hétfőn 19 órai kezdettel.

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

A macik keddi átadásával hivatalosan is lezárult a 2019-es Maci Kórház – Menjünk együtt haza! gyűjtés „Sportolók a gyerekekért” akciója, melyben az ETO koordinálásával, sportoló barátaink és támogatóink segítségével 3714 maci gyűlt össze a beteg gyerekeknek. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta az akciót!

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Küzdelmes első félidő után, a 10 főre fogyatkozó WKW ETO egy gólos hátrányba került, majd bravúros fordítással 2-1-re megnyerte az Ajka FC elleni bajnoki mérkőzést! A győri gólokat Andric és Horváth Z. szerezték!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink