Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Olasz túrával zárul a felkészülés

Csapatunk az AC Pisa 1909 vendégeként vasárnap Storoban lép pályára a felkészülés hajrájában.

Olasz túrával zárul a felkészülés

Remek lehetőség kínálkozott csapatunk előtt, a 110 éves múltra visszatekintő AC Pisa 1909 meghívására Olaszországban, Storoban lépünk pályára a bajnoki rajt főpróbájaként. A hazai csapat az ETO minden költségét állja, így kár lett volna kihagyni ezt a jó lehetőséget.

Természetesen a szombati, Veszprém elleni mérkőzést is megtartjuk, ezen a meccsen azok a játékosok lépnek majd pályára, akik nem kerültek be az olasz utazókeretbe, mellettük U19-es játékosok kapnak még lehetőséget. A mérkőzést a center pályán vagy az M1 edzőpályán tartjuk, a belépés ingyenes!

Az Olaszországba utazó keret és stáb szombaton reggel indul útnak a trentoi szállás felé. Vasárnap 18 órakor kezdődik a mérkőzés az AC Pisa 1909 ellen Storoban, hétfőn pedig regeneráló edzés után, délután indul haza a csapat.

További híreink

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a szintén NB III-as Zalaegerszeg második csapatával találkoztak, és magabiztosan győztek 4-0-ra, többek között Farkas Balázs duplájának, és a tizenöt esztendős Vidnyánszky Mátyás góljának köszönhetően.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink