Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Olasz túrával zárul a felkészülés

Csapatunk az AC Pisa 1909 vendégeként vasárnap Storoban lép pályára a felkészülés hajrájában.

Olasz túrával zárul a felkészülés

Remek lehetőség kínálkozott csapatunk előtt, a 110 éves múltra visszatekintő AC Pisa 1909 meghívására Olaszországban, Storoban lépünk pályára a bajnoki rajt főpróbájaként. A hazai csapat az ETO minden költségét állja, így kár lett volna kihagyni ezt a jó lehetőséget.

Természetesen a szombati, Veszprém elleni mérkőzést is megtartjuk, ezen a meccsen azok a játékosok lépnek majd pályára, akik nem kerültek be az olasz utazókeretbe, mellettük U19-es játékosok kapnak még lehetőséget. A mérkőzést a center pályán vagy az M1 edzőpályán tartjuk, a belépés ingyenes!

Az Olaszországba utazó keret és stáb szombaton reggel indul útnak a trentoi szállás felé. Vasárnap 18 órakor kezdődik a mérkőzés az AC Pisa 1909 ellen Storoban, hétfőn pedig regeneráló edzés után, délután indul haza a csapat.

További híreink

Döntetlen Pécsen

Döntetlen Pécsen

Priskin és Adamcsek duplájával 2-2-es döntetlent értünk a PMFC otthonában, ahol az első félidőben főként a vendég, a másodikban pedig a hazai dominált, így a mutatott játék alapján igazságos végeredmény született.

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

A szocialista világ állami eszközökkel támogatott élsportja megteremtette a fából vaskarikát, az amatőrizmus álarcába bújtatott profizmust, a sikerek által pedig a rossz emlékű társadalmi berendezkedés kifelé hirdetett fölényét. Mindez leginkább a labdarúgásban öltött testet, amelyben az ötvenes évek külföldi utak, pluszjuttatások révén elaltatott struktúrája addig halmozott sikert sikerre, amíg „odakint” a világháborút követően lerakták a tiszta profi sport gazdasági alapjait.

Szentmisét tartottak a stadionban

Szentmisét tartottak a stadionban

A Mátyásföldi Szent József Plébánia hittantáborosai jártak nálunk, akik egy hetet töltöttek Győrben és bejárták a környék fontosabb látnivalóit. Megtekintették a Pannonhalmi Bencés Apátságot, voltak a Püspökvárban, a Molbilisben és a komáromi Monostori Erődben is. Az állatkertlátogatás előtt stadiontúrán vettek részt a táborozók, amit Gödölle Márton plébános szentmiséje zárt a stadion miliőjében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink