Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Olasz túrával zárul a felkészülés

Csapatunk az AC Pisa 1909 vendégeként vasárnap Storoban lép pályára a felkészülés hajrájában.

Olasz túrával zárul a felkészülés

Remek lehetőség kínálkozott csapatunk előtt, a 110 éves múltra visszatekintő AC Pisa 1909 meghívására Olaszországban, Storoban lépünk pályára a bajnoki rajt főpróbájaként. A hazai csapat az ETO minden költségét állja, így kár lett volna kihagyni ezt a jó lehetőséget.

Természetesen a szombati, Veszprém elleni mérkőzést is megtartjuk, ezen a meccsen azok a játékosok lépnek majd pályára, akik nem kerültek be az olasz utazókeretbe, mellettük U19-es játékosok kapnak még lehetőséget. A mérkőzést a center pályán vagy az M1 edzőpályán tartjuk, a belépés ingyenes!

Az Olaszországba utazó keret és stáb szombaton reggel indul útnak a trentoi szállás felé. Vasárnap 18 órakor kezdődik a mérkőzés az AC Pisa 1909 ellen Storoban, hétfőn pedig regeneráló edzés után, délután indul haza a csapat.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink