Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Győzött az ETO a Bős ellen

A szünetet követően több győri lehetőség után Andric szerezte meg a győztes gólt, emellett Bagi növelhette volna előnyünket, de szabadrúgása a felső lécen csattant.

Bíztunk benne, hogy a komáromi vereség után javít csapatunk az esti edzőmérkőzésen. Szoros és harcos mérkőzésre számítottunk, a Gabcikovo defenzív felállásban játszva kontrajátékra rendezkedett be.

Az ETO vette a kezébe az irányítást, mezőnyfölényét megtartva a hazai védelmet a félidő derekán sikerült feltörni. Ekkor Bagi készítette le a labdát a bal szélen, Szánthó nagy labdát adott a berobbanó Szimcsonak, aki a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba (0-1). Megszereztük a vezetést!

A gól után lendületesebben és harcosabban kezdett játszani a Bős, azonban jól zárt a védelmünk egyetlen kivétellel, amiből végül a házigazdák egyenlítése is megszületett.

Vári emelte haza a labdát, amit Horváth T. rosszul talált el, éppen a hazai ék elé passzolt, aki köszönte a lehetőséget és kiegyenlítette az állást (1-1).

A szünet után kiegyenlítődött a mérkőzés egy rövid ideig, majd az ETO ritmust váltott, ami már nem feküdt a Bősnek, több esetben is rajtunk múlt, hogy nem szereztük meg ismét a vezetést.

A 72. percben a sokadik szép támadás után megérdemelten lőttük be második találatunkat, amikor Kovács beadását Andric pofozta közelről a hálóba (1-2).

Bagi szabadrúgása is megért volna egy újabb győri gólt Vashkeba buktatása után, mesterien csavarta el a labdát a sorfal mellett, de az sajnos a felső lécen csattant.

A szlovák csapatnak is volt még egy lehetősége a hajrában, de Horváth kezében halt el a próbálkozás.

Az ETO megérdemelten nyerte hatodik felkészülési mérkőzését a Gabcikovo gárdája ellen, akik remek edzőpartnereknek bizonyultak ebben az évben is.


Lovrencsics Balázs sajnos kisebb sérüléssel bajlódik, a héten további vizsgálatok várnak rá. Mielőbbi felépülést kívánunk!

eto.hu

 

 

  

További híreink

2019-ben az ETO lett a Maci Kórház akció regionális gyűjtőközpontja
Hajszán Gyula ma 58 éves!
Szimcso Viktor túl van a műtéten

Szimcso Viktor túl van a műtéten

Ma délelőtt Siófokon megműtötték Szimcso Viktort, aki a Nyíregyháza elleni mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink