Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Győzött az ETO a Bős ellen

A szünetet követően több győri lehetőség után Andric szerezte meg a győztes gólt, emellett Bagi növelhette volna előnyünket, de szabadrúgása a felső lécen csattant.

Bíztunk benne, hogy a komáromi vereség után javít csapatunk az esti edzőmérkőzésen. Szoros és harcos mérkőzésre számítottunk, a Gabcikovo defenzív felállásban játszva kontrajátékra rendezkedett be.

Az ETO vette a kezébe az irányítást, mezőnyfölényét megtartva a hazai védelmet a félidő derekán sikerült feltörni. Ekkor Bagi készítette le a labdát a bal szélen, Szánthó nagy labdát adott a berobbanó Szimcsonak, aki a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba (0-1). Megszereztük a vezetést!

A gól után lendületesebben és harcosabban kezdett játszani a Bős, azonban jól zárt a védelmünk egyetlen kivétellel, amiből végül a házigazdák egyenlítése is megszületett.

Vári emelte haza a labdát, amit Horváth T. rosszul talált el, éppen a hazai ék elé passzolt, aki köszönte a lehetőséget és kiegyenlítette az állást (1-1).

A szünet után kiegyenlítődött a mérkőzés egy rövid ideig, majd az ETO ritmust váltott, ami már nem feküdt a Bősnek, több esetben is rajtunk múlt, hogy nem szereztük meg ismét a vezetést.

A 72. percben a sokadik szép támadás után megérdemelten lőttük be második találatunkat, amikor Kovács beadását Andric pofozta közelről a hálóba (1-2).

Bagi szabadrúgása is megért volna egy újabb győri gólt Vashkeba buktatása után, mesterien csavarta el a labdát a sorfal mellett, de az sajnos a felső lécen csattant.

A szlovák csapatnak is volt még egy lehetősége a hajrában, de Horváth kezében halt el a próbálkozás.

Az ETO megérdemelten nyerte hatodik felkészülési mérkőzését a Gabcikovo gárdája ellen, akik remek edzőpartnereknek bizonyultak ebben az évben is.


Lovrencsics Balázs sajnos kisebb sérüléssel bajlódik, a héten további vizsgálatok várnak rá. Mielőbbi felépülést kívánunk!

eto.hu

 

 

  

További híreink

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Az élvonalbeli szereplés előtt álló egykori Akadémista, Mervó Bence egy zsák labdával támogatta az ETO feltörekvő tehetségeit. Köszönjük a kedves ajándékot, és sok sikert kívánunk Bencének az elsőosztályban!

Középpályással erősítettünk

Középpályással erősítettünk

A Vasasból érkező, 25 éves Király Botond 2 évre kötelezte el magát az ETO-hoz. Játékosunknak sok sikert kívánunk!

Holnap este Soroksár-ETO

Holnap este Soroksár-ETO

A felkészülés harmadik mérkőzésén csapatunk szerda este 18:00 órakor idegenben lép pályára a Soroksár SC otthonában! A mérkőzésről online szöveges tudósítást olvashatnak holnapunkon!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink