Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Vereség Komáromban

Sajnos a délelőtti mérkőzésen csapatunk nem tudta a legjobb formáját hozni, és vereséget szenvedett a Komáromtól.

A komáromi csapat Tóth Patrik révén szerezte meg a vezetést a 14. percben (1-0).

Kevés helyzet jellemezte a félidőt, sajnos sok hibával játszottunk, így a Komárom könnyedén megőrizte egy gólos vezetését a szünetig.

A 51. percben Kiss növelte kettőre a hazai előnyt (2-0).

Ezután kicsit összekapta magát az ETO, szépítettünk is a 75. percben (2-1). Domonkos beadását Múcska fejelte a hazai kapuba (2-1).

Négy perccel később végleg eldőlt a találkozó, Végh K. egy gyors komáromi kontra után 3-1-re módosította az állást a 78. percben.

A hajrában szépíthettünk volna, de Márton lövését nagy bravúrral védte a komáromi kapus, majd utolsó mozzanatként Kerkez lövése kerülte el a kaput.

Komáromi SE- WKW ETO FC Győr 3-1 (1-0)

Gólszerzők: Tóth P. (14p), Kiss K. (51p), Végh T. (78p), illetve Múcska (75p)

Komárom kezdő: Szabó – Tóth P., Módi, Majba, Kiss K., Tóth J., Cserbák M., Végh B., Végh T., Bán R.

Cserék: Rigó, Musitz, Kenesei, Koronczai, Simigla, Vincze, Molnár, Schiller, Göblyös, Nagy. Vezetőedző: Bozsik Péter

WKW ETO kezdő: Gyurákovics (Keserű 80p)  – Szabados, Tar, Pereira, Kalmár, Hidi, Charizopolus (Kerkez 60p), Domonkos, Múcska, Farkas (Jakab D. 60p), Vitális (Márton 46p)

Cserék: Keserű, Jakab, Kerkez, Márton, Vashkeba

eto.hu

További híreink

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

A Budapesti Corvinus Egyetem Sportközgazdász Mesterképzés duális partnereként szeretettel ajánljuk a pénteki szaktájékoztatót minden leendő mesterképzéses hallgatónak, aki még nem döntötte el, melyik egyetemen folytatja tanulmányait!

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink