Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ma duplán meccsel az ETO

Az eredeti kiírással ellentétben idegenben játssza mai felkészülési mérkőzéseit az ETO a Center pálya felújítása miatt. Délelőtt Komáromban, este Gabcikovoban (Bős) vendégszerepelünk.

Ma duplán meccsel az ETO

Két és fél héttel a bajnoki szezon előtt a Komárom és a Gabcikovo ellenfeleként duplán meccsel ma a WKW ETO FC Győr, majd 27-én a Veszprém csapata ellen főpróbázunk az FC Ajka - WKW ETO szezonkezdésre.

Az Újpest FC legyőzése, valamint a Puskás Akadémia FC otthonában elért 2-2-es bíztató döntetlen után joggal várhatjuk a jó folytatást együttesünktől  a következő három edzőmérkőzésen, ami bízzunk benne, hogy a jó startot is magával hozza a Merkantil Bank Ligában.


A bérletek árusítását csütörtök 10 órától kezdjük meg, várjuk minden bérletet vásárolni kívánó szurkolóinkat. A tavalyi bérlethelyeket július 30-ig tudjuk foglalni, kérjük azokat, akik a kedvenc helyüket szeretnék, szíveskedjenek időben beszerezni szezonbérleteiket.

Az árusítást a korábban megszokott helyen, az ETO Parkban található ETO Shopban lesz.

Itt olvashatsz bővebben a bérletérinformációkról:

BÉRLETINFORMÁCIÓK

Kapcsolódó hírek

Bérletinformációk 2019/20-as szezon

Bérletinformációk 2019/20-as szezon

Alább olvashatók a 2019/20-as szezon jegy- és bérletárai. A bérletértékesítés helyszíne az előzetes információkkal ellentétben az ETO SHOP lesz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink