ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

„A női labdarúgásról talán csak annyit, hogy kaptam egy felkérést a klub vezetésétől, hogy a női NBI-et irányíthatom, és nagyon megtisztelőnek érzem ezt a feladatot. Nagy potenciált látok a jelenlegi társaságban, az átlagéletkor szerint mienk a legfiatalabb csapat, tehát mi vagyunk a jövő csapata, de már a jelené is. Bízom benne, hogy eredményesek is tudunk lenni, de ehhez még nagyon sokat kell fejlődnünk. Céljaink között szerepel az, hogy a tavalyi eredményt felülmúlva az első négy hely valamelyikén végezzünk. Hosszú távon, 3-4 éven belül szeretnénk érmes helyeken végezni, amiben akár benne van a bajnoki cím is. A női labdarúgás az utóbbi időkben nagyon sokat fejlődött és szeretnék én is ennek aktív részese lenni és minél több fiatal tehetséges játékost adni a magyar női labdarúgásnak, akik az élvonalban, a válogatottban, vagy akár nemzetközi szinten is megállják a helyüket.  Az első edzés után az egész csapat dicséretet érdemel, és nem csak azért mert megpróbáltak megfelelni a kihívásoknak, hanem azért is mert mindenki hozzáállása és játéka példamutató volt.”

Hajrá ETO! 

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink