Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

„A női labdarúgásról talán csak annyit, hogy kaptam egy felkérést a klub vezetésétől, hogy a női NBI-et irányíthatom, és nagyon megtisztelőnek érzem ezt a feladatot. Nagy potenciált látok a jelenlegi társaságban, az átlagéletkor szerint mienk a legfiatalabb csapat, tehát mi vagyunk a jövő csapata, de már a jelené is. Bízom benne, hogy eredményesek is tudunk lenni, de ehhez még nagyon sokat kell fejlődnünk. Céljaink között szerepel az, hogy a tavalyi eredményt felülmúlva az első négy hely valamelyikén végezzünk. Hosszú távon, 3-4 éven belül szeretnénk érmes helyeken végezni, amiben akár benne van a bajnoki cím is. A női labdarúgás az utóbbi időkben nagyon sokat fejlődött és szeretnék én is ennek aktív részese lenni és minél több fiatal tehetséges játékost adni a magyar női labdarúgásnak, akik az élvonalban, a válogatottban, vagy akár nemzetközi szinten is megállják a helyüket.  Az első edzés után az egész csapat dicséretet érdemel, és nem csak azért mert megpróbáltak megfelelni a kihívásoknak, hanem azért is mert mindenki hozzáállása és játéka példamutató volt.”

Hajrá ETO! 

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink