Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

Kulcsár Zsolt 23 éve dolgozik edzőként, az ETO-t pedig 2002 óta erősíti. Eddigi pályafutása során végigjárta a szamárlétrát – U8 és NBIII között minden csapatnál megfordult már. Ezalatt szép sikereket ért el, 4 bajnoki címet, három ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtött be különböző korosztályokkal.

Bemutatkozik a női csapat új vezetőedzője

„A női labdarúgásról talán csak annyit, hogy kaptam egy felkérést a klub vezetésétől, hogy a női NBI-et irányíthatom, és nagyon megtisztelőnek érzem ezt a feladatot. Nagy potenciált látok a jelenlegi társaságban, az átlagéletkor szerint mienk a legfiatalabb csapat, tehát mi vagyunk a jövő csapata, de már a jelené is. Bízom benne, hogy eredményesek is tudunk lenni, de ehhez még nagyon sokat kell fejlődnünk. Céljaink között szerepel az, hogy a tavalyi eredményt felülmúlva az első négy hely valamelyikén végezzünk. Hosszú távon, 3-4 éven belül szeretnénk érmes helyeken végezni, amiben akár benne van a bajnoki cím is. A női labdarúgás az utóbbi időkben nagyon sokat fejlődött és szeretnék én is ennek aktív részese lenni és minél több fiatal tehetséges játékost adni a magyar női labdarúgásnak, akik az élvonalban, a válogatottban, vagy akár nemzetközi szinten is megállják a helyüket.  Az első edzés után az egész csapat dicséretet érdemel, és nem csak azért mert megpróbáltak megfelelni a kihívásoknak, hanem azért is mert mindenki hozzáállása és játéka példamutató volt.”

Hajrá ETO! 

További híreink

Hibátlan hétvége a női utánpótlásban!

Hibátlan hétvége a női utánpótlásban!

Minden korosztályunk gólgazdag mérkőzésen zsebelte be a három pontot! U19-es csapatunk 5:3-ra nyert a Szent Mihály otthonában, U16-os csapatunk pedig itthon győzte le 4:1 arányban a Tisza-parti együttest. A legkisebbek Balatonfüreden tíz góllal múlták felül ellenfelüket, a lányok önzetlenségét mutatja, hogy a találatokat hét különböző játékos szerezte!

ETO-sikerek a női utánpótlás válogatottban

ETO-sikerek a női utánpótlás válogatottban

U17-es válogatottunk hétfőn 3:1-re legyőzte hazai pályán a román együttest! Borók Dorina, Maráz Míra és Vida Boglárka kezdőként kapott lehetőséget és mindhárman végigjátszották a mérkőzést, a hajrában 1:1-nél becserélt Sali Rebeka pedig egy perc alatt megszerezte a vezetést és segítette győzelemhez a magyarokat!

Győzelem a bajnoki nyitányon

Győzelem a bajnoki nyitányon

Süle Dóra második félidőben szerzett duplájával 2:0-ra legyőzte a St.Mihály FC-t női labdarúgó csapatunk a JET-SOL Liga első fordulójában!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink