Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen a Puskás otthonában

Az első félidőben a PAFC szerezte meg a vezetést, de jött az egyenlítésünk Vári B. révén, amire egy büntetővel azonnal válaszolt a Puskás. Feljavult a szünet után az ETO, Andric ki is egyenlített (2-2), ez lett a végeredmény.

Döntetlen a Puskás otthonában

A szünet után feljavult játékunk, kiegyenlítődött a mérkőzés, majd Andric szép találata egalizálta mérkőzést. Ugyan volt mindkét csapatnak lehetősége a győzelem megszerzésére, de végül 2-2 lett a vége, ami több mint bíztató a számunkra.  

Felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott együttesünk az Puskás Akadémia FC ellen a Pancho Arénában. 

Mindössze tizenegy percet kellett várni az első gólra. Nagy Zsolt a bal oldalról pazar beadással találta meg az ausztrál Golgol Mebrahtut, aki az öt és felesről zavartalanul fejelhetett a kapunkba (1–0).

A gól nem zökkentette ki az ETO-t a ritmusából, nem sokáig tartott a hazai előny, ugyanis a 16. percben egy jobb oldali szöglet után kiegyenlítettünk a Puskás ellen!

Hegedüs Lajos kiütött labdájára ideiglenes centerünk Vári Barnabás csapott le, és a felcsúti kapuba lőtt. (1–1).

A 18. percben David Vanecekkel szemben szabálytalankodtak a győri tizenhatoson belül – a büntetőnek Ezekiel Henty futott neki, és laposan a jobb alsóba lőtt (2–1). Gyurákovics jó irányba vetődött, de nem érhette utol a jól helyezett büntetőt.

Az NBI-es PAFC irányított az első félidő nagy részében, csapatunk nagyot küzdve a mezőnyben tartotta a hazaiakat, akik ugyan a 37. percben növelhették volna előnyüket, ha a jobbösszekötő helyén induló Kiss T. a belül ziccerben érkező Vaneceknek passzol. Szerencsékre inkább lőtt, Gyurákovics pedig védett.

A félidő hajrájában egy bal oldali ellentámadásból az ETO kiegyenlíthetett volna, ám a kapu elé érkező Andrics fejese Hegedüs Lajos kezében halt el.

A következő nagy helyzetét már nem hibázta el játékosunk, aki a szünet utáni ötödik percben egy szép szóló végén lőtt védhetetlenül a felcsúti kapuba (2–2), miután a második játékrészre egy harcosabb és támadóbb futballt játszó ETO jött ki a pályára.

Nem sokkal késöbb a hazai Kiss T. újra megszerezhetette volna az előnyt, ám ziccerben az ötös sarkáról lábon lőtte a cserekapusunkat, Bogdan Miront, aki a mai próbajátékán jól szerepelt és megóvta csapatunkat az újabb góloktól a mérkőzés végéig.

A mérkőzés küzdelmes lett, nem kímélték egymást a játékosok, többször villant a sárgalap is.

A hajrára mindent megpróbált a PAFC a győzelemért, de jól szerveztük a védelmet és megőriztük a 2-2-es döntetlent.

Az első félidőben a PAFC, a másodikban viszont az ETO játszott jobban, így a döntetlen tulajdonképpen igazságosnak mondható. A WKW ETO az Újpest legyőzése után értékes 2-2-es döntetlennel folytatta felkészülését.

Szép volt fiúk! Hajrá Győr!

Felkészülési mérkőzés Felcsút Pacho Aréna

Puskás Akadémia FC–ETO FC Győr 2–2 (2–2)

Gólszerzők: Mebrahtu (12.), Henty (19. – 11-esből), ill. Vári (16.), Andrics (55.)

PAFC kezdő: Hegedüs L. (kapus), Radics, Spandler, Hadzsiev, Nagy Zs., Szolnoki, Urblík, Henty, Kiss T., Mebrahtu, Vanecek. Csereként pályára lépett: Tóth B. (kapus), Huszti A., Hegedűs J., Tamás N., Skribek, Van Nieff.

ETO Kezdő: Gyurákovics (kapus), Bagi, Vukasovic, Dvorschák, Kovács, Hidi, Charizopulos, Andric, Szánthó, Lovrencsics, Vári.

Csereként pályára lépett: Miron (kapus), Szabados, Tar, Kalmár, Vaskeba, Domonkos, Szimcso, Gránicz, Múcska, Farkas.

 eto.hu

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink