Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma délután Puskás-ETO!

A WKW ETO FC Győr ma délután a Puskás Akadémia otthonában vendégszerepel. A mérkőzés 17 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában.

Ma délután Puskás-ETO!

Az ETO játékoskeretében két változás történt a héten: leigazoltuk a Nyitra a 28 éves középpályását, Marius Charizopulost, míg a Puskás Akadémia visszarendelte kölcsönjátékosát, Madarász Márkot. Bogdan Miron kapus a héten próbajátékon az ETO-nál van. A sérülések egyelőre szerencsére elkerülték a csapatot, reméljük, ez így is marad a lehető legtovább.

Két nap pihenő után folyatódott az ETO nyári felkészülése,  a múlt heti, Újpest elleni győztes meccs után a héten egy mérkőzést játszunk, ma délután a Pancho Arénában lépünk pályára a Puskás Akadémia ellen.

Ellenfelünk eddig mindegyik felkészülési mérkőzését megnyerte, győztek a Csákvár (2-1) és a Haladás ellen is (2-0).

Nagy a jövésmenés a Puskásnál, Hornyák Zsolt irányításával kezdték a felkészülést az idei szezonra. A játékosoknál Fülöp Lóránt volt az első érkező, majd a cseh David Vanecekkel erősítették meg a középpályájukat.

Szélsőjük Sós Bence végleg a PAFC játékosa lett, a tizennyolc éves Huszti András pedig két évre írt alá a Puskáshoz.

Hárman hosszabbítottak a felcsúti klubbal: Bokros Szilárd, Tamás Nándor és Skribek Alen is aláírt. Az ETO-nak kölcsönbeadott Madarász Márkot visszahívták, az ausztrál Golgol Mebrahtu, és a holland elsőosztályból igazolt Yoell van Nieffet frissen érkezett.

Bízzunk benne, hogy Puskás elleni edzőmérkőzésen szintet lépve továbbfejlődik csapatunk a bajnoki kezdésre, és a kilátogató nézők is remek, színvonalas találkozót láthatnak.

Hajrá ETO!

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink