Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Legyőztük az Újpestet!

ETO-Újpest 2-0! Szánthó Regő és Farkas Balázs góljaival két gólos ETO siker született az Újpest elleni felkészülési mérkőzésen.

Legyőztük az Újpestet!

Egy gólos ETO vezetést követően az Újpest feljavult a szünet után, azonban Horváth Tamás bravúrjai megőrizték az előnyt. 

A hajrára frissebb ETO több helyzet után a Farkas Balázs harcias góljának köszönhetően állította be a 2-0-ás eredményt teljesen megérdemelten.

Jól kezdődött az ETO számára a mérkőzés. Egy gyors támadásból az 5. percben megszereztük a vezetést. Bagi István átadása után Szánthó Regő vágta nyolc méterről Banai Dávid kapujába a labdát (1–0).

A folytatásban is inkább az ETO volt fölényben, az Újpest részéről Zsótér Donát járt a legközelebb a gólszerzéshez, ám a 30. percben leadott kapáslövése sem találta el a kaput – mint ahogyan a csapattársak egyetlen másik kísérlete sem.

Lovrencsics bújt ki zseniálisan védője mögül, aki elszámította a labda ívét is, a győri támadó az újpesti kapus felé roboghatott tovább nagy lendülettel, de nagy helyzetben szorongatva védőjétől mellé lőtt.

A második félidőre feljavult a fővárosi csapat játéka, a győriek kapusa Horváth Tamás két nagy bravúrt is bemutatva megőrizte a WKW ETO előnyét.

A hajrában mindkét csapat előtt kínálkozott lehetőség, de a frissebb ETO, több helyzet után az utolsó pillanatokban kettőre növelte az előnyét.

A 92. percben érkezett 17 éves fiatalunk Farkas Balázs, aki egy sarokrúgás utáni keveredést kihasználva biztossá tette a csapatunk sikerét (2–0).

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedzője): 

Nebojsa Vignjevics (Újpest vezetőedzője): „Első mérkőzésünk volt a felkészülés során, nyilvánvalóan messze vagyunk attól, hogy csapatként működjünk. Két edzés van naponta a fiúknak, sokan közülük eléggé fáradtak. Nem számítottam semmi különösre, de azért ennél kicsit jobbra gondoltam, de még sok időnk van előre lépni. A második félidőben néhány fiatal futballista és tesztjátékos is bizonyítási lehetőséget kapott, emiatt más volt a játékunk. Első meccsünk volt, nem sok jó dolgot láthattam, inkább több rosszat, de tudjuk mi a dolgunk, mit kell még tennünk ez ügyben” – forrás Újpest hivatalos honlapja.

WKW ETO FC Győr – Újpest FC 2-0 (1-0)

Gólszerzők: Szánthó R. 5p, Farkas B. 92p

WKW ETO kezdő: Horváth T. - Kovács K., Vukasovic M. (C), Vári B., Kalmár O., Bagi I., M. Charizopulos, Szánthó R., Andric N., Lovrencsics B., Horváth Z.

Cserék: Gyurákovics E., Tar Zs., A. Pereira, Dvorschák G., Domonkos K., Szimcsó V., Farkas B., Hidi M S., Gránicz P., Vashkeba V., Szabados A. Vezetőedző: Boér Gábor

eto.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink