Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma 18 óra: ETO – ÚJPEST!

Negyedik felkészülési mérkőzését csapatunk az Újpest ellen vívja ma 18 órakor az ETO Stadionban.

Ma 18 óra: ETO – ÚJPEST!

A lila-fehérek a tavalyi NB I-es bajnokságban az előkelő 5. helyezést érték el, 48 pontot szereztek, a szezon végére 33 mérkőzésből 12 győzelemmel, 12 döntetlennel és 9 vereséggel zártak. 38-szor mattolták az ellenfelek kapusait és 28-szor szereztek ellenük gólt a riválisok.

Az Újpest legjobb gólszerzője Novothny Soma volt 9 találattal, őt követték Beridze Giorgi, Nagy Dániel és Nwobodo 4-4-4 góllal.

A két csapat legutóbb a Magyar Kupában csapott össze, melyen megszerezte a vezetést az Újpest, de a Győr megfordította az állást a szünetet követően. Az Újpest nagy nehézségek árán a 76. percben egyenlített. A hajrá nagyon izgalmas volt, mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet. Ki nem emlékezne a rendes játékidőben 2-2-es döntetlennel végződő fergeteges kupameccsre, ahol az Újpest a hosszabbításban tudta a továbbjutást kiharcolni az ETO ellen?

Remélhetőleg jó játékot és minél több ETO gólt láthatunk a 18 órakor kezdődő edzőmérkőzésen! Kapunyitás 17 órakor, a mérkőzés megtekintése ingyenes! Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink