ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma 18 óra: ETO – ÚJPEST!

Negyedik felkészülési mérkőzését csapatunk az Újpest ellen vívja ma 18 órakor az ETO Stadionban.

Ma 18 óra: ETO – ÚJPEST!

A lila-fehérek a tavalyi NB I-es bajnokságban az előkelő 5. helyezést érték el, 48 pontot szereztek, a szezon végére 33 mérkőzésből 12 győzelemmel, 12 döntetlennel és 9 vereséggel zártak. 38-szor mattolták az ellenfelek kapusait és 28-szor szereztek ellenük gólt a riválisok.

Az Újpest legjobb gólszerzője Novothny Soma volt 9 találattal, őt követték Beridze Giorgi, Nagy Dániel és Nwobodo 4-4-4 góllal.

A két csapat legutóbb a Magyar Kupában csapott össze, melyen megszerezte a vezetést az Újpest, de a Győr megfordította az állást a szünetet követően. Az Újpest nagy nehézségek árán a 76. percben egyenlített. A hajrá nagyon izgalmas volt, mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet. Ki nem emlékezne a rendes játékidőben 2-2-es döntetlennel végződő fergeteges kupameccsre, ahol az Újpest a hosszabbításban tudta a továbbjutást kiharcolni az ETO ellen?

Remélhetőleg jó játékot és minél több ETO gólt láthatunk a 18 órakor kezdődő edzőmérkőzésen! Kapunyitás 17 órakor, a mérkőzés megtekintése ingyenes! Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a kiválóan romboló Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünetig ajándék lehetőséggel kiegyenlített Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Ma duplán meccsel az ETO

Ma duplán meccsel az ETO

Az eredeti kiírással ellentétben idegenben játssza mai felkészülési mérkőzéseit az ETO a Center pálya felújítása miatt. Délelőtt Komáromban, este Gabcikovoban (Bős) vendégszerepelünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink