Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma 18 óra: ETO – ÚJPEST!

Negyedik felkészülési mérkőzését csapatunk az Újpest ellen vívja ma 18 órakor az ETO Stadionban.

Ma 18 óra: ETO – ÚJPEST!

A lila-fehérek a tavalyi NB I-es bajnokságban az előkelő 5. helyezést érték el, 48 pontot szereztek, a szezon végére 33 mérkőzésből 12 győzelemmel, 12 döntetlennel és 9 vereséggel zártak. 38-szor mattolták az ellenfelek kapusait és 28-szor szereztek ellenük gólt a riválisok.

Az Újpest legjobb gólszerzője Novothny Soma volt 9 találattal, őt követték Beridze Giorgi, Nagy Dániel és Nwobodo 4-4-4 góllal.

A két csapat legutóbb a Magyar Kupában csapott össze, melyen megszerezte a vezetést az Újpest, de a Győr megfordította az állást a szünetet követően. Az Újpest nagy nehézségek árán a 76. percben egyenlített. A hajrá nagyon izgalmas volt, mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet. Ki nem emlékezne a rendes játékidőben 2-2-es döntetlennel végződő fergeteges kupameccsre, ahol az Újpest a hosszabbításban tudta a továbbjutást kiharcolni az ETO ellen?

Remélhetőleg jó játékot és minél több ETO gólt láthatunk a 18 órakor kezdődő edzőmérkőzésen! Kapunyitás 17 órakor, a mérkőzés megtekintése ingyenes! Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Közlemény a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Merkantil Bank Liga mérkőzésen történt incidensről.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink