Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzőtt a Szpartak

Büntette hibáinkat a Szpartak Moszkva így már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A meccs egészét tekintve azonban nincsen szégyenkezni valónk, a WKW ETO FC Győr méltó ellenfele volt az orosz csapatnak, mind hozzállásban, mind játékban, ami biztató jel a folytatásra nézve.

Győzőtt a Szpartak

A magasabb szinten futballozó orosz támadók azonnal kihasználták a kínálkozó alkalmakat a gyors gólszerzésre. A 2. percben hamar jött az első orosz gól, de gyorsan kiegyenlítődött és a mezőnybe húzódott a játék. A 31. percben indításnak is kiváló eladott labdánkból indult akció végén egy jól helyezett lövéssell vették be a fiatal Gyurákovics kapuját az oroszok. 

A második félidőben még nagyobb lett a küzdelem, sokszor kellett ápolás miatt megszakítani a játékot.

A félidő derekán ismét elkerülhető találattal növelte háromra előnyét a Szpartak, ezután azonban nekünk is voltak lehetőségeink, de vagy az utolsó passz nem volt pontos, vagy éppen az orosz csapat kapusa hárított.

A mérkőzést egyébként kevés helyzet jellemezte, azonban a mezőnyben nagy csata folyt. Voltak még hibák a játékunkban, de küzdött, hajtott az ETO minden labdáért, az esetek döntő többségében jól védekeztünk, nem is sikerült több fogást találni csapatunkon az oroszoknak a folytatásban. 

Pedig a végére jobban nyomott a Moszkva, de a különbség nem nőtt, maradt a 0-3-as végeredmény, megérdemelten nyert a Szpartak Moszkva. 

Következő edzőmeccsünk pénteken lesz az Újpest ellen, 18 órakor az ETO Stadionban.

WKW ETO FC Győr – Szpartak Moszkva 0-3 (0-2)

ETO, kezdőcsapat: Gyurákovics – Bagi, Vukasovic, Dvorschák, Vári – Hidi M, Vashkeba, Charizopulos – Szánthó, Andric, Horváth Z. Vezetőedző: Boér Gábor.

Szpartak, kezdőcsapat: Rebrov – Badu, Gaponov, Gigot, Maslov – Guljev, Umjarov, Ananidze, Melkadze – Glusenkov, Luiz Adriano. Vezetőedző: Oleg Kononov.

eto.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

2019-ben az ETO lett a Maci Kórház akció regionális gyűjtőközpontja
Hajszán Gyula ma 58 éves!
Szimcso Viktor túl van a műtéten

Szimcso Viktor túl van a műtéten

Ma délelőtt Siófokon megműtötték Szimcso Viktort, aki a Nyíregyháza elleni mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink