ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma 18 órakor a Szpartak Moszkvát fogadjuk

Nívós nemzetközi mérkőzéssel folytatja az ETO a felkészülést, a világhírű FK Szpartak Moszkvát fogadjuk ma18 órakor az ETO Stadionban. A mérkőzésre a belépés ingyenes, várunk mindenkit szeretettel!

Ma 18 órakor a Szpartak Moszkvát fogadjuk

A Szpartak 12x-es szovjet bajnok és 10x-es szovjet kupagyőztes, 10x-es orosz első osztályú bajnok, 3x-os orosz kupagyőztes és 1x-es orosz szuperkupa győztes. A 2018/2019-es szezonban az 5. helyen végzett az orosz bajnokságban. A csapatot Oleg Kononov vezetőedző irányítja Sergei Kuznetsov asszisztens edző segítségével. Jelenleg Grazban edzőtáboroznak, onnan utaznak hozzánk ma délután.

Kapunyitás: 17:00 - a belépés ingyenes!

Várunk mindenkit szeretettel!

Hajrá ETO!

További híreink

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a kiválóan romboló Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünetig ajándék lehetőséggel kiegyenlített Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Ma duplán meccsel az ETO

Ma duplán meccsel az ETO

Az eredeti kiírással ellentétben idegenben játssza mai felkészülési mérkőzéseit az ETO a Center pálya felújítása miatt. Délelőtt Komáromban, este Gabcikovoban (Bős) vendégszerepelünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink