Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a legmagasabb minősítést kapta

A független belga Double PASS cég magyar akadémiákat felmérő, objektív, minősítő auditján az ETO akadémiáját, a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiát az 1. klaszterbe sorolták, ami a legmagasabb minősítést jelenti.

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a legmagasabb minősítést kapta

A 2004-ben alapított Double PASS cég a sport egyik kevésbé ismert ágában tevékenykedik: minőség- és teljesítménymenedzsmentre specializálódott, elsősorban utánpótláskorú sportolókat foglalkoztató egyesületeket, akadémiákat auditál, valamint segíti őket a tehetséggondozás hatékonyabbá tételében.

A több fordulós, mélységekbe menő, átvilágító audit kiértékelésekor a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a legmagasabb, 1. klaszterbe nyert besorolást, így továbbra is nyugodtan mondhatjuk, hogy a nálunk játszó fiatal tehetségek a legjobb kezekben vannak!

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink