Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jövő héten a Szpartak Moszkvát és az Újpestet fogadjuk edzőmérkőzésen

Változott a felkészülési program, a keddi, FC Nitra elleni mérkőzés helyett szerdán az FK Szpartak Moszkvát fogadjuk 18 órakor az ETO Stadionban, a péntek délutáni, Újpest FC elleni mérkőzés változatlan.

Jövő héten a Szpartak Moszkvát és az Újpestet fogadjuk edzőmérkőzésen

fotó: https://en.spartak.com 

Nívós nemzetközi mérkőzéssel folytatja az ETO a felkészülést, a világhírű FK Szpartak Moszkvát fogadjuk szerdán 18 órakor az ETO Stadionban. A mérkőzésre a belépés ingyenes, várunk mindenkit szeretettel!

A hétvégén az FC Nitra lemondta a keddre leegyeztetett felkészülési mérkőzést, de szerencsére sikerült igazán magas színvonalú új ellenfelet találni, így szerdán az Ausztriában edzőtáborozó FK Szpartak Moszkva ellen lépünk pályára a felkészülés során először hazai pályán.

 

A Szpartak 12x-es szovjet bajnok és 10x-es szovjet kupagyőztes, 10x-es orosz első osztályú bajnok, 3x-os orosz kupagyőztes és 1x-es orosz szuperkupa győztes. A 2018/2019-es szezonban az 5. helyen végzett az orosz bajnokságban. A csapatot Oleg Kononov vezetőedző irányítja Sergei Kuznetsov asszisztens edző segítségével. Jelenleg Grazban edzőtáboroznak, onnan utaznak hozzánk szerdán.

fotó: https://en.spartak.com 

 

Hajrá ETO!

További híreink

2019-ben az ETO lett a Maci Kórház akció regionális gyűjtőközpontja
Hajszán Gyula ma 58 éves!
Szimcso Viktor túl van a műtéten

Szimcso Viktor túl van a műtéten

Ma délelőtt Siófokon megműtötték Szimcso Viktort, aki a Nyíregyháza elleni mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink