ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Beindult a munka

Remekül sikerült a ma délelőtti edzés, amin a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia 7 fiatal tehetsége is részt vett a csapattal, emellett 4 próbajátékos is lehetőséget kapott bizonyítani. A délelőtti edzésről hiányzott Kovács Krisztián, Gyurákovics Erik és Jakab Gábor, akik most érettségiztek, illetve Jakab Dávid.

Boér Gábor vezetőedző elmondta, az első 2 nap az ismerkedés jegyében zajlott. –„Nagyon pozitívak az első benyomásaink, élmény a srácokkal dolgozni! A célunk ezt a szintet fenntartani, ha lehet, fokozni.”

Ma délután még vár egy edzés a fiúkra, 18 órakor az M1 edzőpályán állóképesség felmérésen vesznek részt.

Szerdán délelőtt orvosi vizsgálatok következnek, délután 18 órakor pedig ismét az M1-es pályán edz a csapat.

Csütörtökön és pénteken délelőtt kiscsoportos konditermi felméréseken vesznek részt játékosaink, majd csütörtök délután újabb orvosi vizsgálat, pénteken pedig a délutáni edzésen biciklizés, úszás szerepel a programban.

A szombat-vasárnap pihenőnap, jövő héten pedig edzőtáborba megy a csapat Lipótra.

Boér Gábor elmondta, ez a hét a rávezetésről és a vizsgálatokról szól, az érdemi munka jövő héten kezdődik.

További híreink

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a kiválóan romboló Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünetig ajándék lehetőséggel kiegyenlített Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Ma duplán meccsel az ETO

Ma duplán meccsel az ETO

Az eredeti kiírással ellentétben idegenben játssza mai felkészülési mérkőzéseit az ETO a Center pálya felújítása miatt. Délelőtt Komáromban, este Gabcikovoban (Bős) vendégszerepelünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink