ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bajnok lett az ETO U12 és U13!

Az ETO FC Győr U12 és U13-as csapata is megnyerte a 18/19-es bajnokságot! Gratulálunk!

Bajnok lett az ETO U12 és U13!

Az U12 imponáló magabiztossággal nyerte az idei bajnokágot, három fordulóval az U12 I. osztály Észak-Nyugat bajnokságának vége előtt kivívta mindenki elismerését a Sárközi Attila irányította csapat.

Az U13-nak nehezebb dolga volt, hiszen akkor még a ZTE vezette a tabellát és négy nehéz mérkőzés várt a Tuifel Péter vezette együttesre. Két szép győzelemmel lőtávolban maradtunk majd a legnagyobb sikert az Illés Akadémia otthonában érte el csapatunk. Az ott szerzett és a soron következő MTE elleni győzelemmel az utolsó előtti fordulóra a saját kezébe vette sorsát az ETO U13, úgy kezdte a csütörtöki zárófordulót, hogy amennyiben győz, bajnok lehet.

Mindenki legnagyobb örömére, az ETO U13 a tegnapi mérkőzésén kétséget sem hagyott affelől, ki lesz a szezon U13-as bajnoka, mivel már az első félidőben hárommal vezettek a srácok a sereghajtó Nagykanizsai ULE ellen.

A vége 5-0 lett, az U12 után az U13-as korosztály is megnyerte a bajnokságot! Óriási gratula a játékosoknak és a stábnak! Büszkék vagyunk rátok!

Hajrá ETO! Szép volt fiúk!

eto.hu | Címlap fotó: Szepesvári Csaba | Fotó: eto.hu

További híreink

U17: Fontos győzelem!

U17: Fontos győzelem!

A szerdai fordulóban a DVTK otthonából rendkívül fontos győzelemmel térhettünk haza, így az ETO FC Győr U17 megőrizte 4. helyét a tabellán. Eldőlt, az ETO FC Győr korosztályos csapatai továbbra is az ELIT Osztályban versenyezhetnek a következő szezonban. Gratulálunk!

UP: Bravúros dupla győzelem!

UP: Bravúros dupla győzelem!

Az U17 és az U16 -os csapatainknak remek teljesítménnyel sikerült legyőzniük az MTK korosztályos csapatait. Ezzel a győzelemmel az U17 egyből 3 helyet javított a tabellán.

ETO UP: Eredményes hétvége az Akadémián

ETO UP: Eredményes hétvége az Akadémián

ETO sikerektől volt hangos a hétvége, szombaton hazai pályán elsöprő győzelmet aratott az U19 és az U13 is, illetve győzött még az U17, U15 és U14-es csapatunk. Gratulálunk mindenkinek! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink