Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bajnok lett az ETO U12 és U13!

Az ETO FC Győr U12 és U13-as csapata is megnyerte a 18/19-es bajnokságot! Gratulálunk!

Bajnok lett az ETO U12 és U13!

Az U12 imponáló magabiztossággal nyerte az idei bajnokágot, három fordulóval az U12 I. osztály Észak-Nyugat bajnokságának vége előtt kivívta mindenki elismerését a Sárközi Attila irányította csapat.

Az U13-nak nehezebb dolga volt, hiszen akkor még a ZTE vezette a tabellát és négy nehéz mérkőzés várt a Tuifel Péter vezette együttesre. Két szép győzelemmel lőtávolban maradtunk majd a legnagyobb sikert az Illés Akadémia otthonában érte el csapatunk. Az ott szerzett és a soron következő MTE elleni győzelemmel az utolsó előtti fordulóra a saját kezébe vette sorsát az ETO U13, úgy kezdte a csütörtöki zárófordulót, hogy amennyiben győz, bajnok lehet.

Mindenki legnagyobb örömére, az ETO U13 a tegnapi mérkőzésén kétséget sem hagyott affelől, ki lesz a szezon U13-as bajnoka, mivel már az első félidőben hárommal vezettek a srácok a sereghajtó Nagykanizsai ULE ellen.

A vége 5-0 lett, az U12 után az U13-as korosztály is megnyerte a bajnokságot! Óriási gratula a játékosoknak és a stábnak! Büszkék vagyunk rátok!

Hajrá ETO! Szép volt fiúk!

eto.hu | Címlap fotó: Szepesvári Csaba | Fotó: eto.hu

További híreink

Kezdetét vette a Danone Kupa 2019-es világdöntője
Elstartolt a Talent Program az ETO FC Győrnél
Artner Tamás lett a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója

Kiemelt támogatóink

Támogatóink