Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U17: Fontos győzelem!

A szerdai fordulóban a DVTK otthonából rendkívül fontos győzelemmel térhettünk haza, így az ETO FC Győr U17 megőrizte 4. helyét a tabellán. Eldőlt, az ETO FC Győr korosztályos csapatai továbbra is az ELIT Osztályban versenyezhetnek a következő szezonban. Gratulálunk!

U17: Fontos győzelem!

Az ETO U17 maga mögé utasította a kiegyensúlyozott mezőnyben a DVSC, az Illés Akadémia és az FTC, valamint a DVTK gárdáját.

Csapatunk feszes, fegyelmezett játékkal végig irányította a mérkőzést - a 88. percig őrizve a 0-0-ás döntetlent - majd két perccel a lefújás előtt Farkas góljával még a győzelmet is megszerezte!

Csató Sándor: „- Nagyon jó hozzá állással, a mérkőzés fontosságát átérezve, végig kézben tartottuk a találkozót. Győzelmünkkel biztosítottuk helyünket az Elit bajnokságban, ezért gratulálok játékosaimnak!”

DVTK - ETO FC Győr 0-1 (0-0)
2019. május 29. | U17 I. osztály 17. forduló 
Gólszerzők: Farkas (88.)

ETO kezdő: Czingráber - Szabados, Pereira,Wágenhoffer, Molnár, Rébék - Karvaj, Fendrik (Zsuppán) Orosz - Farkas , Vitális (Illés). Vezetőedző: Csató Sándor.

eto.hu

További híreink

Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban
5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

Americo Pereira, Farkas Balázs, Szabados Attila és Vitális Milán az U18-as, Zsuppán Balázs az U17-es korosztályos válogatott edzőtáborába kapott meghívót. Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Lovrencsics Balázs és Bagi István meglátogatta az ETO Focitábort

Kiemelt támogatóink

Támogatóink