Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

Győzelemmel ünnepeltünk

Az első játékrész hajrájában bünetőt hibáztunk, majd a gól nélküli félidő után Szimcsó villanásával szereztük meg a vezetést a 63. percben.
Továbbra is uraltuk a játékot, majd Tar Zsolt felhőfejesével döntöttük el végül a 75. percben a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzést.

WKW ETO FC Győr - Credobus Mosonmagyaróvár 2-0 (0-0)
Gólszerző:
Szimcso (63'), Tar (75')

Győr, ETO Park
Vez.: Szilasi (Kóbor, Huszár)

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics (Keserű 90+2. perc) - Kalmár, Vashkeba, Bagi, Múcska (Szánthó 69'), Szimcso, Tar, Vukasovic, Kovács K., Lovrencsics, Madarász (Vitális 83').

Credobus Mosonmagyaróvár: Somogyi - Forgács, Zsirai, Eszlátyi, Kovács Á., Vágó (Darázs 56'), Bakos (Kovalovszki 73'), Szabó V., Szalka (Winkler 56'), Czár, Sziklási.

Sárga lap: Szimcso (48'), ill. Vágó (24'), Szalka (54'), Czár (61').

Az ETO 115 éves születésnapján győri győzelmi reményekkel indult  mérkőzés, közel 3500 lelkes néző előtt.

Csapatunk a kezdetektől türelmesen irányította a játékot, majd pár ritmusváltással zavart okozott a vendégek védelmében.

A 10. percben szép győri akció végén 17 méterről Vashkeba próbálkozott, a középre tartó lövést Somogyi kiöklözte, de csak a kaputól 10 méterre álló Madarászig, aki egyből újra tüzelt, de a jobb felső sarok mellett elszállt a labda.

Madarász kapott jó labdát a tizenhatoson belül, a védője kézzel sodorta el a labdát, így Szilasi játékvezető büntetőt ítélt.

Vukasovic állt oda a tizenegyeshez, lassan futott neki, és arra várt, hogy Somogyi valamerre elvetődjön. A kapus nem vetődött, Vukasovic laposan, kissé jobbra helyezve lőtt, Somogyi pedig úgy fogta meg a labdát, hogy ki se jött róla.

A szünet után Szabó kapott labdát a bal szélen, a középre passzolt labdájára két társ is érkezett védő nélkül, végül Eszlátyi lötte a labdát kapura nyolc méterről, Gyurákovics bravúrral szögletre tudta menteni a próbálkozást.

A 63. percben megszerezte a vezetést a Győr! Szimcso kapott labdát a jobb szélen, már a labdaátvétellel helyzetbe került, tolt egyet a labdán, és négy méterről, éles szögből a hosszú alsóba lőtt. 1-0.

Nem sok hiányzott az egyenlítéshez pár perc múlva. Megint a baloldalon épült fel az óvári akció, a középre passzolt labdát végül a visszapassz után Forgács lőtte 10 méterről fölé.

A 75. percben Madarász bal oldali szöglete után a középen érkező Tar 6 méterről a bal felső sarokba fejelt. 2-0!

Gyors győri kontra végén Madarász passza után Szánthó némi labdavezetés után 22 méterről, balról a rövid felsőt vette célba, Somogyi vetődve ütötte a labdát szögletre.

Újoncot avattunk, Vitális Milán kapott a hajrában lehetőséget, Madarászt váltotta a pályán.

A hosszabbításban Lovrencsics lőtt 17-ről, a lövése egy védőn is megpattant, így lett veszélyes, de Somogyi elérte a jobb alsó sarok előtt.

Kapust is cserél Herczeg Miklós, így Vitális Milán után újabb újoncot avatott az ETO: Keserű Bence jött Gyurákovics helyére.

Hatodik győzelmével búcsúzik az ETO vezetőedzői posztjától Herczeg Miklós, akinek eddig tartott megbízatása. 

Herczeg Miklós: „Hatalmas gratuláció a csapatnak, hiszen a mi stábunk ideje alatt a kilenc mérkőzésen olyan statisztikát ért el, ami egy bajnoki cím megszerzéséhez is elengedő lenne, miközben több fiatal játékost beépítettünk a csapatba. Erre büszke lehet a klub. Köszönöm a munkát segítőmnek, Tuifel Péternek, a két hónapos sikeres időszak nagyrészt az ő szakmai munkájának köszönhető.”

Király József: „Örülök, hogy az ETO edzője lehettem korábban. Köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat, és kívánom, hogy a következő szezontól mindkét csapat egy osztállyal feljebb szerepeljen.”

Szép volt fiúk, hajrá ETO!


További híreink

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Közlemény a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Merkantil Bank Liga mérkőzésen történt incidensről.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink