ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Ahogy már korábban is írtuk, sok izgalmas programmal készülünk a holnapi ETO 115 Családi Napra. A mérkőzés utáni finálé menetrendjét az alábbiakban ismertetjük. Várunk mindenkit szeretettel!

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

A mérkőzés után arra kérjük szurkolóinkat, hogy mindenki maradjon a helyén, mert következik a finálé.

A meccs lefújásakor minden játékos, az edzői stáb, Freddie és a totó-győztes gyerekek kivonulnak a pályára, és közösen eléneklik a szurkolókkal, közönséggel együtt együtt a klasszikus ETO indulót. Aki esetleg nem ismerné, még megtanulhatja!

A közös éneklés után tombolasorsolás következik. A bérletesek között a bérletek sorszáma alapján 1 db dedikált Kalmár Zsolt mez és 1 db dedikált Süle Dóra mez, illetve 1 db 2019/2020-as szezonbérlet talál gazdára. A gyerekek között tombolajegyek alapján kisorsolunk 1 db dedikált ETO mezt, 1 db dedikált focilabdát, és 2 db Lindt csokoládé labdát!

A tombola után SZABAD A PÁLYA! A pálya kapui mindenki előtt megnyílnak, várjuk szeretettel szurkolóinkat a gyepre, ahol a játékosokkal lehet majd együtt ünnepelni és közös képeket készíteni!

17 órakor Freddie közönségtalálkozó a Decathlon sátornál az ETO Vidámparkban! A Vidámpark a mérkőzés után is nyitva áll!

Várunk mindenkit sok szeretettel az ETO 115 Családi Napra! Egy nap, ami az ETO-róll szól! Ünnepeljünk együtt!

Hajrá ETO!

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink