Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöldbe öltözve búcsúzunk a szezontól

Klubunk megalakulásának 115 éves évfordulóját ünnepelve színvonalas ETO Családi Nappal és a WKW ETO FC Győr – Mosonmagyaróvár mérkőzéssel zárjuk a bajnokságot.

Zöldbe öltözve búcsúzunk a szezontól

A Családi Nap összes mérkőzésére, az ETO Vidámparkba és a 14:30 órakor kezdődő Merkantil Bank Liga összecsapásra is ingyenes lesz a belépő.

A Kazincbarcika legyőzése után jó hangulatban telt a felkészülés a héten csapatunknál. A Merkantil Bank Ligából sajnálatos módon kiesett megyei csapat, a Credobus Mosonmagyaróvár lesz az ellenfél a 38. fordulóban.

Szeretettel meghívjuk szurkolóinkat, ünnepeljünk együtt vasárnap a WKW ETO FC Győr – Credobus Mosonmagyaróvár mérkőzésen és szurkoljuk ki együtt az ETO újabb sikerét, a Herczeg-stáb hatodik győzelmét!

Kérünk minden kilátogatót, szurkolót, szimpatizánst, kicsiket és nagyokat, hogy az ETO 115. születésnapja alkalmából, aki teheti, a klub színeiben, zöld vagy fehér felsőben érkezzen! Öltöztessük együtt ETO színekbe a lelátót!

Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Közlemény a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Merkantil Bank Liga mérkőzésen történt incidensről.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink