ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöldbe öltözve búcsúzunk a szezontól

Klubunk megalakulásának 115 éves évfordulóját ünnepelve színvonalas ETO Családi Nappal és a WKW ETO FC Győr – Mosonmagyaróvár mérkőzéssel zárjuk a bajnokságot.

Zöldbe öltözve búcsúzunk a szezontól

A Családi Nap összes mérkőzésére, az ETO Vidámparkba és a 14:30 órakor kezdődő Merkantil Bank Liga összecsapásra is ingyenes lesz a belépő.

A Kazincbarcika legyőzése után jó hangulatban telt a felkészülés a héten csapatunknál. A Merkantil Bank Ligából sajnálatos módon kiesett megyei csapat, a Credobus Mosonmagyaróvár lesz az ellenfél a 38. fordulóban.

Szeretettel meghívjuk szurkolóinkat, ünnepeljünk együtt vasárnap a WKW ETO FC Győr – Credobus Mosonmagyaróvár mérkőzésen és szurkoljuk ki együtt az ETO újabb sikerét, a Herczeg-stáb hatodik győzelmét!

Kérünk minden kilátogatót, szurkolót, szimpatizánst, kicsiket és nagyokat, hogy az ETO 115. születésnapja alkalmából, aki teheti, a klub színeiben, zöld vagy fehér felsőben érkezzen! Öltöztessük együtt ETO színekbe a lelátót!

Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink