Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérdemelt győzelem!

3-1-re győzni tudott a WKW ETO a KBSC otthonában! A Barcika 11-esére Bagi fejesével válaszoltunk. A szünet után 10 emberre fogyatkozott KBSC ellen, a 77. percben Lovrencsics szerezte meg a vezetést, a győzelmet Kovác A. biztosította be. Szép volt fiúk!

Megérdemelt győzelem!

A 19. percben 11-esből szerzett vezetést a KBSC, amit Madarász szabadrúgása után Bagi fejese egyenlített ki a 45. percben! KBSC-WKW ETO FC Győr 1-1!

A szünet után a hazai Fótyik kiállításával emberhátrányba került a KBSC. Az ETO nyomását a a 77. percig bírták a haziak, ekkor Lovrencsics góljával fordította meg az eredményt.

A sérüléséből felépülő, csereként beálló Kovác Alan döntötte el a találkozót Bagi gólpasszából egy kontra végén a 87. percben.

A korai gól rövid időre visszavette a lendületünket, de mivel mindkét félidőben kezdeményezőbben és kreatívabban futbaloztunk, az ETO megérdemelte nyert Kazincbarcikán! Szép volt fiúk!

Kazincbarcika SC - WKW ETO FC Győr 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Fótyik D. (12.), illetve Bagi I. (45.), Lovrencsics B. (77.), Kovác A. (87.)

Sárgalap: Lukács R. (73.), Virág (75.)

Kiállíítva: Fótyik 55.

WKW ETO kezdő: Gyurákovics - Kovács, Tar, Vukasovic, Kalmár, Bagi, Hidi (Szánthó 62.), Madarász, Szimcso, Lovrencsics (Kovác A. 80.), Andric (Múcska 46.)
Cserék: Keserű, Vadász, Szalanszki, Szánthó, Múcska, Vashkeba, Kovác Alan

További híreink

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Városi rangadót rendeznek az NB2-ben⚽⚽. A Gyirmót - WKW ETO derbit az M4Sport is közvetíti élőben, hétfőn 19 órai kezdettel.

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

A macik keddi átadásával hivatalosan is lezárult a 2019-es Maci Kórház – Menjünk együtt haza! gyűjtés „Sportolók a gyerekekért” akciója, melyben az ETO koordinálásával, sportoló barátaink és támogatóink segítségével 3714 maci gyűlt össze a beteg gyerekeknek. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta az akciót!

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Küzdelmes első félidő után, a 10 főre fogyatkozó WKW ETO egy gólos hátrányba került, majd bravúros fordítással 2-1-re megnyerte az Ajka FC elleni bajnoki mérkőzést! A győri gólokat Andric és Horváth Z. szerezték!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink