Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérdemelt győzelem!

3-1-re győzni tudott a WKW ETO a KBSC otthonában! A Barcika 11-esére Bagi fejesével válaszoltunk. A szünet után 10 emberre fogyatkozott KBSC ellen, a 77. percben Lovrencsics szerezte meg a vezetést, a győzelmet Kovác A. biztosította be. Szép volt fiúk!

Megérdemelt győzelem!

A 19. percben 11-esből szerzett vezetést a KBSC, amit Madarász szabadrúgása után Bagi fejese egyenlített ki a 45. percben! KBSC-WKW ETO FC Győr 1-1!

A szünet után a hazai Fótyik kiállításával emberhátrányba került a KBSC. Az ETO nyomását a a 77. percig bírták a haziak, ekkor Lovrencsics góljával fordította meg az eredményt.

A sérüléséből felépülő, csereként beálló Kovác Alan döntötte el a találkozót Bagi gólpasszából egy kontra végén a 87. percben.

A korai gól rövid időre visszavette a lendületünket, de mivel mindkét félidőben kezdeményezőbben és kreatívabban futbaloztunk, az ETO megérdemelte nyert Kazincbarcikán! Szép volt fiúk!

Kazincbarcika SC - WKW ETO FC Győr 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Fótyik D. (12.), illetve Bagi I. (45.), Lovrencsics B. (77.), Kovác A. (87.)

Sárgalap: Lukács R. (73.), Virág (75.)

Kiállíítva: Fótyik 55.

WKW ETO kezdő: Gyurákovics - Kovács, Tar, Vukasovic, Kalmár, Bagi, Hidi (Szánthó 62.), Madarász, Szimcso, Lovrencsics (Kovác A. 80.), Andric (Múcska 46.)
Cserék: Keserű, Vadász, Szalanszki, Szánthó, Múcska, Vashkeba, Kovác Alan

További híreink

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk 16 éve tragikus körülmények között hunyt el Fehér Miklós, az ETO és a magyar válogatott kiválósága, akadémiánk névadója, nemzetközileg elismert labdarúgó. Klubunk hagyományosan minden évben közösen megemlékezik sírjánál, valamint gimnazistáink mécseseket gyújtanak a kollégiumban felállított emlékhelyen.

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Utolsó megmérettetések következnek a jövő heti bajnoki rajt előtt. Szombaton 11:00 órakor a szlovák másodosztályú Somorját fogadjuk, vasárnap pedig a horvát első ligában szereplő Slaven Belupo otthonába látogatunk Kaproncába.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink