Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megérdemelt győzelem!

3-1-re győzni tudott a WKW ETO a KBSC otthonában! A Barcika 11-esére Bagi fejesével válaszoltunk. A szünet után 10 emberre fogyatkozott KBSC ellen, a 77. percben Lovrencsics szerezte meg a vezetést, a győzelmet Kovác A. biztosította be. Szép volt fiúk!

Megérdemelt győzelem!

A 19. percben 11-esből szerzett vezetést a KBSC, amit Madarász szabadrúgása után Bagi fejese egyenlített ki a 45. percben! KBSC-WKW ETO FC Győr 1-1!

A szünet után a hazai Fótyik kiállításával emberhátrányba került a KBSC. Az ETO nyomását a a 77. percig bírták a haziak, ekkor Lovrencsics góljával fordította meg az eredményt.

A sérüléséből felépülő, csereként beálló Kovác Alan döntötte el a találkozót Bagi gólpasszából egy kontra végén a 87. percben.

A korai gól rövid időre visszavette a lendületünket, de mivel mindkét félidőben kezdeményezőbben és kreatívabban futbaloztunk, az ETO megérdemelte nyert Kazincbarcikán! Szép volt fiúk!

Kazincbarcika SC - WKW ETO FC Győr 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Fótyik D. (12.), illetve Bagi I. (45.), Lovrencsics B. (77.), Kovác A. (87.)

Sárgalap: Lukács R. (73.), Virág (75.)

Kiállíítva: Fótyik 55.

WKW ETO kezdő: Gyurákovics - Kovács, Tar, Vukasovic, Kalmár, Bagi, Hidi (Szánthó 62.), Madarász, Szimcso, Lovrencsics (Kovác A. 80.), Andric (Múcska 46.)
Cserék: Keserű, Vadász, Szalanszki, Szánthó, Múcska, Vashkeba, Kovác Alan

További híreink

Újra edzésben az akadémia

Újra edzésben az akadémia

Tegnap elkezdődött a nyári felkészülés a 2020/21-es szezonra az akadémiai korosztályok számára! A csapatok a rávezető első héten 6 alkalommal találkoznak, az érdemi kemény munka jövő hétfőtől indul, a programot, ahogy minden évben, most is hazai és nemzetközi mérkőzések színesítik majd. Artner Tamás szakmai igazgató alábbiakban felvázolta a következő időszakra tervezett munkát.

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink