ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

NBII: Kazincbarcika-WKW ETO

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában a WKW ETO a Kazincbarcika otthonába látogat. Játékosaink természetesen győzelemmel szeretnének hazatérni vasárnap. Ha ez sikerül, egy helyet előre lép a tabellán csapatunk.

NBII: Kazincbarcika-WKW ETO

A Gyirmót FC Győr legyőzése után itt a következő feladat, a jó formában lévő Kazincbarcika csapatát kellene a Herczeg Miklós irányította ETO-nak két vállra fektetnie.

Ellenfelünk egy ponttal többet szerzett a bajnokságban és az ETO előtt várja a 9. helyen az utolsó előtti fordulót.

A KBSC csak az élmenők ellen nem volt sikeres, a Gyirmót (1-0), a ZTE (1-0), és a Vasas (3-2) le tudta győzni őket, sőt meglepetésre a Monor is győzedelmeskedett ellenük (0-3), míg a MTE gólnélküli döntetlennel zárt.  Győzni tudtak viszont a Budafok (2-1), a Budaörs (1-2), a Cegléd (3-0), a Siófok és a Csákvár ellen.

Játékosaink közül a hétvégén sajnos megsérült Koszó Balázs és Tóth Dávid, ők biztosan nem játszanak és Andric Nemanja játéka is kérdéses, míg Jakab Dávid továbbra is könnyített edzést végez.

Herczeg Miklós az ETO vezetőedzője a következőképpen nyilatkozott arról, mit vár csapatától a KBSC elleni mérkőzésen: -„A Gyirmót legyőzése után kellő önbizalommal és elszántsággal készülünk a vasárnapi mérkőzésre. A Kazincbarcika ellen az akarati tényezők nagy hangsúlyt kapnak, a játékunk továbbra is nagyon jó, és ha mentálisan megfelelően ráhangolódunk, akkor reális esélyünk van a győzelemre.”

Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink