ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

Játékosaink a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 2. osztályos diákjaival hagyományőrző programon vettek részt a Pedró Pékségben.

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

A 2. osztályos diákok hagyományőrző programjához csatlakozott a csapatból Lovrencsics Balázs, Andric Nemanja, Horváth Tamás, Koszó Balázs és Vadász Viktor a Pedró Pékség emeletén kialakított mini pékségben.

A program indításaként Lovrencsics Balázs elmesélte a labdarúgók egy átlagos napját a gyerekeknek és beavatta őket a mérkőzésekre való felkészülés titkaiba is. A közös fotók és dedikálás után a gyerekek összeálltak 3-4 fős csapatokba, és minden csapathoz csatlakozott egy játékos. Együtt dagasztották, nyújtották és formázták a tésztát, amiből végül sok finom perec és briós lett.

A gyerekek és a játékosok is nagyon élvezték a programot, amit rögtönzött versennyel is színesítettek, kié a legszebben formázott perec, a legjobb briós, vagy éppen ki a leggyorsabb pereckészítő.

Kapcsolódó képek

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink