Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

Játékosaink a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 2. osztályos diákjaival hagyományőrző programon vettek részt a Pedró Pékségben.

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

A 2. osztályos diákok hagyományőrző programjához csatlakozott a csapatból Lovrencsics Balázs, Andric Nemanja, Horváth Tamás, Koszó Balázs és Vadász Viktor a Pedró Pékség emeletén kialakított mini pékségben.

A program indításaként Lovrencsics Balázs elmesélte a labdarúgók egy átlagos napját a gyerekeknek és beavatta őket a mérkőzésekre való felkészülés titkaiba is. A közös fotók és dedikálás után a gyerekek összeálltak 3-4 fős csapatokba, és minden csapathoz csatlakozott egy játékos. Együtt dagasztották, nyújtották és formázták a tésztát, amiből végül sok finom perec és briós lett.

A gyerekek és a játékosok is nagyon élvezték a programot, amit rögtönzött versennyel is színesítettek, kié a legszebben formázott perec, a legjobb briós, vagy éppen ki a leggyorsabb pereckészítő.

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink