Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

Játékosaink a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 2. osztályos diákjaival hagyományőrző programon vettek részt a Pedró Pékségben.

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

A 2. osztályos diákok hagyományőrző programjához csatlakozott a csapatból Lovrencsics Balázs, Andric Nemanja, Horváth Tamás, Koszó Balázs és Vadász Viktor a Pedró Pékség emeletén kialakított mini pékségben.

A program indításaként Lovrencsics Balázs elmesélte a labdarúgók egy átlagos napját a gyerekeknek és beavatta őket a mérkőzésekre való felkészülés titkaiba is. A közös fotók és dedikálás után a gyerekek összeálltak 3-4 fős csapatokba, és minden csapathoz csatlakozott egy játékos. Együtt dagasztották, nyújtották és formázták a tésztát, amiből végül sok finom perec és briós lett.

A gyerekek és a játékosok is nagyon élvezték a programot, amit rögtönzött versennyel is színesítettek, kié a legszebben formázott perec, a legjobb briós, vagy éppen ki a leggyorsabb pereckészítő.

Kapcsolódó képek

További híreink

Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink