ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

Játékosaink a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 2. osztályos diákjaival hagyományőrző programon vettek részt a Pedró Pékségben.

Közös sütés a Szabadhegyi iskolásokkal a Pedró Pékségben

A 2. osztályos diákok hagyományőrző programjához csatlakozott a csapatból Lovrencsics Balázs, Andric Nemanja, Horváth Tamás, Koszó Balázs és Vadász Viktor a Pedró Pékség emeletén kialakított mini pékségben.

A program indításaként Lovrencsics Balázs elmesélte a labdarúgók egy átlagos napját a gyerekeknek és beavatta őket a mérkőzésekre való felkészülés titkaiba is. A közös fotók és dedikálás után a gyerekek összeálltak 3-4 fős csapatokba, és minden csapathoz csatlakozott egy játékos. Együtt dagasztották, nyújtották és formázták a tésztát, amiből végül sok finom perec és briós lett.

A gyerekek és a játékosok is nagyon élvezték a programot, amit rögtönzött versennyel is színesítettek, kié a legszebben formázott perec, a legjobb briós, vagy éppen ki a leggyorsabb pereckészítő.

Kapcsolódó képek

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink