Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Túl az írásbeli érettségin

Csapatunkból idén ketten érettségiztek, Gyurákovics Erik és Kovács Krisztián, a Fehér Miklós Gimnázium tanulói a mai nappal sikeresen túlestek az írásbeliken, délután pedig már rendelkezésre állnak edzésen.

Túl az írásbeli érettségin

Kovács Krisztián: „Örülök, hogy túl vagyok rajta, szerintem összességében nem sikerült rosszul. Ma az angollal befejeztük az írásbeliket, nagyon lefárasztott minket fejben ez a négy nap. Picit tudtunk délután pihenni, de mindjárt kezdődik az edzés, szóval a hosszabb pihenés majd a szezonzáró után következik, bár akkor meg tanulhatunk a szóbelire. Szeptemberben edzői képzésen szeretném folytatni a tanulást a foci mellett.”

Gyurákovics Erik: „Nekem is jól sikerült az írásbeli, a számomra fontos tantárgy, az angol pedig kifejezetten jól. Örülök, hogy ezen a részén túl vagyok, nagy megkönnyebbülés most inkább edzésre jönni, mint tovább izgulni. Még két meccs van a bajnokságból, szeretnénk mindkettőt megnyerni, utána pedig kezdődik a tanulás a szóbeli érettségire. Később majd az MLSZ Alapfokú sportmenedzseri vagy edzői képzésén szeretném folytatni a foci mellett.”

További híreink

Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink