ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Túl az írásbeli érettségin

Csapatunkból idén ketten érettségiztek, Gyurákovics Erik és Kovács Krisztián, a Fehér Miklós Gimnázium tanulói a mai nappal sikeresen túlestek az írásbeliken, délután pedig már rendelkezésre állnak edzésen.

Túl az írásbeli érettségin

Kovács Krisztián: „Örülök, hogy túl vagyok rajta, szerintem összességében nem sikerült rosszul. Ma az angollal befejeztük az írásbeliket, nagyon lefárasztott minket fejben ez a négy nap. Picit tudtunk délután pihenni, de mindjárt kezdődik az edzés, szóval a hosszabb pihenés majd a szezonzáró után következik, bár akkor meg tanulhatunk a szóbelire. Szeptemberben edzői képzésen szeretném folytatni a tanulást a foci mellett.”

Gyurákovics Erik: „Nekem is jól sikerült az írásbeli, a számomra fontos tantárgy, az angol pedig kifejezetten jól. Örülök, hogy ezen a részén túl vagyok, nagy megkönnyebbülés most inkább edzésre jönni, mint tovább izgulni. Még két meccs van a bajnokságból, szeretnénk mindkettőt megnyerni, utána pedig kezdődik a tanulás a szóbeli érettségire. Később majd az MLSZ Alapfokú sportmenedzseri vagy edzői képzésén szeretném folytatni a foci mellett.”

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink