ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Túl az írásbeli érettségin

Csapatunkból idén ketten érettségiztek, Gyurákovics Erik és Kovács Krisztián, a Fehér Miklós Gimnázium tanulói a mai nappal sikeresen túlestek az írásbeliken, délután pedig már rendelkezésre állnak edzésen.

Túl az írásbeli érettségin

Kovács Krisztián: „Örülök, hogy túl vagyok rajta, szerintem összességében nem sikerült rosszul. Ma az angollal befejeztük az írásbeliket, nagyon lefárasztott minket fejben ez a négy nap. Picit tudtunk délután pihenni, de mindjárt kezdődik az edzés, szóval a hosszabb pihenés majd a szezonzáró után következik, bár akkor meg tanulhatunk a szóbelire. Szeptemberben edzői képzésen szeretném folytatni a tanulást a foci mellett.”

Gyurákovics Erik: „Nekem is jól sikerült az írásbeli, a számomra fontos tantárgy, az angol pedig kifejezetten jól. Örülök, hogy ezen a részén túl vagyok, nagy megkönnyebbülés most inkább edzésre jönni, mint tovább izgulni. Még két meccs van a bajnokságból, szeretnénk mindkettőt megnyerni, utána pedig kezdődik a tanulás a szóbeli érettségire. Később majd az MLSZ Alapfokú sportmenedzseri vagy edzői képzésén szeretném folytatni a foci mellett.”

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink