Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kalmár: Nagyon jó érzés, hogy bíznak bennem

Csapatunk 17 éves tehetségével, Kalmár Olivérrel beszélgettünk.

Kalmár: Nagyon jó érzés, hogy bíznak bennem

Több mint 2 hónapja kaptál profi szerződést, azóta sokat láthatunk a felnőtt csapatban a pályán, gyakran kezdőként. Milyen érzés, hogy ennyire számít rád a szakmai stáb?

A Kaposvár, a Tiszakécske, a Balmazújváros, a Dorog, a Soroksár és a Gyirmót ellen is benne voltam a kezdő 11-ben, nagyon jó érzés, hogy ennyire számítanak rám és bíznak bennem, úgy is, ha néha követek el hibákat. Szeretném folytatni a szereplést a következő két meccsen is, és szeretném jó játékkal meghálálni a bizalmat, hiszen természetesen mindkét meccsen győzni szeretnénk.

Korábban még sosem sikerült a Gyirmótot legyőzni bajnokin, most vasárnap viszont igen, veled a pályán. Játékosként hogyan élted meg a meccset?

Az első 15 perc nem a mi meccsünk volt, de utána úgy érzem, mi voltunk a jobbak, tudtuk irányítani a mérkőzést és tudtuk játszani a saját játékunkat. Egész meccsen mindent megtettünk a győzelemért, nagyon örülök, hogy sikerült, büszke vagyok a csapatra.

Május 19-én a Mosonmagyaróvár ellen zárjuk a szezont, amikor a Családi Napot is tartjuk. Várod már?

Természetesen várom, hiszen újra megyei rangadó lesz, ahol szeretnénk kiszolgálni a közönséget. Nagy nap lesz a klub életében, amit győzelemmel szeretnénk megünnepelni. Nagyon jó programokkal készülnek a szervezők a Családi Napra, amire szeretettel várunk mindenkit!

Ismét meghívót kaptál az U18-as válogatottba, most Svájc legjobbjai ellen léptek majd pályára Telkiben. Gratulálunk!

Köszönöm szépen! Nagyon örülök az újabb meghívásnak, és annak, hogy egyre stabilabb a helyem a nemzeti válogatottban és érzem a bizalmat. Legutóbb az olasz válogatott ellen játszottunk felkészülési mérkőzést, ott 89 percet töltöttem a pályán, és úgy éreztem, megálltam a helyem. Várom már a meccseket, remélem, mindkettőn pályára léphetek és segíteni tudom a csapatot a győzelemben.

További híreink

Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink