ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kalmár: Nagyon jó érzés, hogy bíznak bennem

Csapatunk 17 éves tehetségével, Kalmár Olivérrel beszélgettünk.

Kalmár: Nagyon jó érzés, hogy bíznak bennem

Több mint 2 hónapja kaptál profi szerződést, azóta sokat láthatunk a felnőtt csapatban a pályán, gyakran kezdőként. Milyen érzés, hogy ennyire számít rád a szakmai stáb?

A Kaposvár, a Tiszakécske, a Balmazújváros, a Dorog, a Soroksár és a Gyirmót ellen is benne voltam a kezdő 11-ben, nagyon jó érzés, hogy ennyire számítanak rám és bíznak bennem, úgy is, ha néha követek el hibákat. Szeretném folytatni a szereplést a következő két meccsen is, és szeretném jó játékkal meghálálni a bizalmat, hiszen természetesen mindkét meccsen győzni szeretnénk.

Korábban még sosem sikerült a Gyirmótot legyőzni bajnokin, most vasárnap viszont igen, veled a pályán. Játékosként hogyan élted meg a meccset?

Az első 15 perc nem a mi meccsünk volt, de utána úgy érzem, mi voltunk a jobbak, tudtuk irányítani a mérkőzést és tudtuk játszani a saját játékunkat. Egész meccsen mindent megtettünk a győzelemért, nagyon örülök, hogy sikerült, büszke vagyok a csapatra.

Május 19-én a Mosonmagyaróvár ellen zárjuk a szezont, amikor a Családi Napot is tartjuk. Várod már?

Természetesen várom, hiszen újra megyei rangadó lesz, ahol szeretnénk kiszolgálni a közönséget. Nagy nap lesz a klub életében, amit győzelemmel szeretnénk megünnepelni. Nagyon jó programokkal készülnek a szervezők a Családi Napra, amire szeretettel várunk mindenkit!

Ismét meghívót kaptál az U18-as válogatottba, most Svájc legjobbjai ellen léptek majd pályára Telkiben. Gratulálunk!

Köszönöm szépen! Nagyon örülök az újabb meghívásnak, és annak, hogy egyre stabilabb a helyem a nemzeti válogatottban és érzem a bizalmat. Legutóbb az olasz válogatott ellen játszottunk felkészülési mérkőzést, ott 89 percet töltöttem a pályán, és úgy éreztem, megálltam a helyem. Várom már a meccseket, remélem, mindkettőn pályára léphetek és segíteni tudom a csapatot a győzelemben.

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink