Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nálunk járt a Nyári Speciális Olimpia két aranyérmes győri focistája

A vasárnapi ETO-Gyirmót mérkőzés második kezdőrúgását Merényi Norbert és Király Arnold végezték el, akik márciusban aranyérmet nyertek az Abu Dhabiban rendezett Nyári Speciális Olimpián labdarúgásban, amihez ezúton is szeretettel gratulálunk!

Nálunk járt a Nyári Speciális Olimpia két aranyérmes győri focistája

68 éremmel tértek haza a márciusban, Abu Dhabiban rendezett Nyári Speciális Olimpiáról a magyar sportolók. Szinte valamennyi sportágban értek el helyezést a hazaiak, akik 32 arany, 26 ezüst, és 11 bronz medállal zárták a megmérettetést. Az Olimpián három győri sportoló is részt vett, Nagy Ramóna úszásban lett negyedik, Merényi Norbert és Király Arnold pedig a futballpályáról hozták el az aranyat.

Mindhárom sportoló a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Szabóky Adolf Szakiskolájának tanulói. Edzőjük: Szünstein Mónika testnevelő. 

Norbert hat meccset 5 gólt rúgott, Arnold pedig kapusként remekelt végig az olimpián.

A WKW ETO FC Győr szeretettel gratulál a kiváló eredményekhez!

További híreink

Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink