ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nálunk járt a Nyári Speciális Olimpia két aranyérmes győri focistája

A vasárnapi ETO-Gyirmót mérkőzés második kezdőrúgását Merényi Norbert és Király Arnold végezték el, akik márciusban aranyérmet nyertek az Abu Dhabiban rendezett Nyári Speciális Olimpián labdarúgásban, amihez ezúton is szeretettel gratulálunk!

Nálunk járt a Nyári Speciális Olimpia két aranyérmes győri focistája

68 éremmel tértek haza a márciusban, Abu Dhabiban rendezett Nyári Speciális Olimpiáról a magyar sportolók. Szinte valamennyi sportágban értek el helyezést a hazaiak, akik 32 arany, 26 ezüst, és 11 bronz medállal zárták a megmérettetést. Az Olimpián három győri sportoló is részt vett, Nagy Ramóna úszásban lett negyedik, Merényi Norbert és Király Arnold pedig a futballpályáról hozták el az aranyat.

Mindhárom sportoló a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Szabóky Adolf Szakiskolájának tanulói. Edzőjük: Szünstein Mónika testnevelő. 

Norbert hat meccset 5 gólt rúgott, Arnold pedig kapusként remekelt végig az olimpián.

A WKW ETO FC Győr szeretettel gratulál a kiváló eredményekhez!

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink