ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap ETO-Gyirmót!

Vasárnap 17 órakor ETO-Gyirmót városi rangadó! A WKW ETO FC Győr a Gyirmót FC Győr csapatával játszik presztízs meccset a győri ETO Stadionban. Vajon végre az ETO nyeri meg a győri párbajt, vagy a Gyirmót ismét elviszi a győzelemért járó 3 pontot?

Vasárnap ETO-Gyirmót!

A két csapat közötti mérkőzések értelemszerűen nagyobb figyelmet kapnak a győri szurkolok és a helyi közvélemény által.

Ahogy korábban, úgy most is minden adott ahhoz, hogy nagyon jó mérkőzést játszunk a Gyirmóttal, mivel fontos győzelemért fognak harcolni a felek. Mindkét gárda biztosan mindent megtesz majd a 3 pont megszerzéséért a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában. Ha ehhez még kellő számú néző is párosul majd, nagy élmény lesz a mérkőzés mindenki számára, legyen az szurkoló vagy játékos.

Jó hír, hogy Jakab Dávid elkezdte a könnyített edzéseket, csak Múcska Viktor játéka kérdéses könnyebb sérülés miatt, a többiek szerencsére rendben vannak.

Sajnos az az utóbbi 3 fordulóban nem tudott győzni az ETO, ahogy a rivális Gyirmót sem, sőt a vendégek öt meccs óta nyeretlenek. Ezzel négy pontra nőtt hátrányuk a 2. feljutási helyre felkúszó Kaposvárral szemben. Az ETO is vesztett tabella pozíciót a Herczeg-stáb tripla győzelme után, remélhetőleg a hátralévő három mérkőzésen szépen és pontokkal gazdagon búcsúzik a csapat a 18/19-es szezontól.

Az ETO nem játszott rosszul az utóbbi mérkőzéseken, meglepő volt, hogy elmaradt a siker ezeken a találkozókon. Bosszantó, hogy több lehetőségünk volt, mégsem tudtuk kihasználni őket, míg riválisaink a mérkőzés első harmadában egytől-egyig megszerezték a vezetést.

Remélhetőleg kijön a lépés és nyerni tudunk a Gyirmót ellen. Várunk szeretettel minden érdeklődőt vasárnap 17 órakor a győri ETO Stadionban! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: Hetek óta jól játszunk, az elmúlt mérkőzéseken mégsem jöttek a győzelmek. Talán a szenvedély hiányzott, ami vasárnap remélhetőleg minden játékosunkban ott lesz! Szeretnénk, ha minél több néző kijönne a városi rangadóra!

További híreink

Fehér Miki 40 éves lenne

Fehér Miki 40 éves lenne

Ma ünnepelné 40. születésnapját klubunk legendája, akadémiánk névadója, Fehér Miki.

Győzött az ETO a Bős ellen

Győzött az ETO a Bős ellen

Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a keményen védekező Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünet előtt ajándék lehetőséggel kiegyenlített a Gabcikovo.

Vereség Komáromban

Vereség Komáromban

A főleg fiatalokból álló ETO a délelőtti komáromi edzőmérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett a Komáromi SE-től. Folytatás este a Gabcikovo ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink