Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap ETO-Gyirmót!

Vasárnap 17 órakor ETO-Gyirmót városi rangadó! A WKW ETO FC Győr a Gyirmót FC Győr csapatával játszik presztízs meccset a győri ETO Stadionban. Vajon végre az ETO nyeri meg a győri párbajt, vagy a Gyirmót ismét elviszi a győzelemért járó 3 pontot?

Vasárnap ETO-Gyirmót!

A két csapat közötti mérkőzések értelemszerűen nagyobb figyelmet kapnak a győri szurkolok és a helyi közvélemény által.

Ahogy korábban, úgy most is minden adott ahhoz, hogy nagyon jó mérkőzést játszunk a Gyirmóttal, mivel fontos győzelemért fognak harcolni a felek. Mindkét gárda biztosan mindent megtesz majd a 3 pont megszerzéséért a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában. Ha ehhez még kellő számú néző is párosul majd, nagy élmény lesz a mérkőzés mindenki számára, legyen az szurkoló vagy játékos.

Jó hír, hogy Jakab Dávid elkezdte a könnyített edzéseket, csak Múcska Viktor játéka kérdéses könnyebb sérülés miatt, a többiek szerencsére rendben vannak.

Sajnos az az utóbbi 3 fordulóban nem tudott győzni az ETO, ahogy a rivális Gyirmót sem, sőt a vendégek öt meccs óta nyeretlenek. Ezzel négy pontra nőtt hátrányuk a 2. feljutási helyre felkúszó Kaposvárral szemben. Az ETO is vesztett tabella pozíciót a Herczeg-stáb tripla győzelme után, remélhetőleg a hátralévő három mérkőzésen szépen és pontokkal gazdagon búcsúzik a csapat a 18/19-es szezontól.

Az ETO nem játszott rosszul az utóbbi mérkőzéseken, meglepő volt, hogy elmaradt a siker ezeken a találkozókon. Bosszantó, hogy több lehetőségünk volt, mégsem tudtuk kihasználni őket, míg riválisaink a mérkőzés első harmadában egytől-egyig megszerezték a vezetést.

Remélhetőleg kijön a lépés és nyerni tudunk a Gyirmót ellen. Várunk szeretettel minden érdeklődőt vasárnap 17 órakor a győri ETO Stadionban! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: Hetek óta jól játszunk, az elmúlt mérkőzéseken mégsem jöttek a győzelmek. Talán a szenvedély hiányzott, ami vasárnap remélhetőleg minden játékosunkban ott lesz! Szeretnénk, ha minél több néző kijönne a városi rangadóra!

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink