Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bosszantó döntetlen

Egy gólos hátrányt sikerült kiegyenlítenünk a szünet után Lovrencsics góljával, de hiába irányítottuk a mérkőzést, fordítani már nem sikerült, így 1-1-es döntetlennel zártunk a Dorogi FC ellen.

Bosszantó döntetlen

Paudits góljával szerzett vezetést a meccs elején a Dorog, a második félidőben sikerült az egyenlítés Lovrencsicsnek.

Nem kezdtük jól a Dorog elleni mérkőzést, egy védelmi hiba után egy megpattanó lövés után a vendégek szerezték meg a vezető gólt Paudits révén (0-1). Játékosaink sokat dolgoztak az egyenlítésért, fölényben játszottunk, jobbára csak nálunk volt a labda, de a vendégek jól szűrték az ETO akcióit, kapujuk elé tömörülve kőkeményen védekeztek. Természetesen voltak lehetőségeink az első félidőben, de mezőnyfölényünk csak a szünet után érett góllá, mikor Lovrencsics Balázs lövése után a Dorogi kapus kezéről a kapufát érintve csorgott a labda a hálóba (1-1).

A folytatásban csapatunk továbbra is irányította a játékot, a dorogi gárda pedig igyekezett rombolni azt. Az eredmény végül már nem változott, 1-1-es döntetlennel zárult a WKW ETO FC Győr – Dorogi FC találkozó a Merkantil Bank Liga 34. fordulójában.

WKW ETO FC Győr – Dorogi FC  1-1 (0-1)

ETO Park, Győr, 1200 néző.
Játékvezető: Veizer Roland (Varga Zs., Márkus T.) 

WKW ETO FC Győr: Horváth - Kalmár, Koszó, Vashkeba, Bagi, Andric, Vukasovic, Petró (Tóth D. 46'), Kovács K. (Szimcso 79'), Lovrencsics, Madarász (Múcska 67')

Dorogi FC: Szentpéteri - Nagyházi, Városi (Faragó 83'), Erdélyi, Berkó, Beke (Papp 74'), Csató, Nagy Zs., Fodor, Tomás, Paudits (Sitku 81').

Gólszerzők: Lovrencsics (66'), illetve Paudits (9')
Sárga lap: Csató (45+2'), Berkó (83')

Az első percekben apró helyzetek mindkét kapu előtt, majd a vendégek váratlanul megszerezték a vezetést.

Zavar támadt a győri védelemben: a tizenhatoson belülre befejelt labda üresen találta Pauditsot, aki egyből kapura lőtt. A labda megpattant egy védőn, így védhetelenül vágódott az eredeti lövés irányába vetődő Horváth kapujába. (0-1).

A 21. percben majdnem kiegyenlítünk, Vukasovic középről, szinte a kezdőkörből indult nagy lendülettel, tolt néhányat a labdán, és jó 30 méterről hatalmas kapufát lőtt. A labda a felső lécről vágódott a gólvonalat is érintve a mezőnybe.

A 26. percben hatalmas győri bedobás után Koszó fejesét tolta kapu fölé Szentpéteri. A szöglet is veszélyes volt, a kapu torkából kellett tisztáznia a dorogi védelemnek, aztán az ismétlést egy ötösön álló védő fejelte ki. Végül egy kapu fölé szálló győri lövéssel ért véget az akció.

Tovább fűzi akcióit az ETO. Megint jobbról jött a beadás, ezúttal élesen a kapu elé, és ezúttal is Lovrencsics érkezett. A perdítése Szentpéteriről ment szögletre. A szöglet utáni fejes is lehetőség volt, Vashkeba próbálkozása alig egy méterrel hagyta el a jobb kapufa mellett a játékteret.

A 66. percben végre kiegyenlített az ETO! Baloldali akció végén Lovrencsics középről, 18 méterről erős, lapos lövést eresztett meg a jobb alsó felé, a labdát elérte kézzel a vetődő Szentpéteri kapus, ám a kezéről a kapufára, onnan pedig a gólvonal mögé perdült a labda csapatunk és a közönségünk legnagyobb örömére. (1-1).

A folytatásban feljebb tolta védekezését a Dorog, hatalmas küzdelem folyt a pályán, sajnos egyre kevesebb hazai helyzettel. A fordítás nem sikerült, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, aminek inkább a Dorogi FC örülhetett, mivel a játék képe alapján bizony az ETO közelebb állt a győzelemhez.

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink