Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Folytassuk fiúk!

Következő ellenfelünk a Vác jelenleg a 12. helyet foglalja el a bajnoki tabellán. A tavaszi idényt vereséggel kezdték a Soroksár ellen (3-0), majd négy győzelemmel és egy döntetlennel folytatták, egészen a ZTE (1-0), majd a Monor (1-2) és a Vasas (7-4) hármas vereséggel végződő fordulókig. A Siófok elleni győzelemmel hátrányból fordítva javították a rossz szériájukat, majd a sírból visszajöttek Hegedűs Csaba góljával, így végül döntetlennel zártak a Csákvár elleni bajnokin. Ebből is látszik, szívós csapat a Vác, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a hátralévő fordulókban a pontszerzésért és az előkelőbb helyezésük kiharcolásáért.

Az ETO Herczeg Miklós kinevezése óta nem hibázott, érezhető csapatunk mentális fejlődése és hétről hétre javuló tendenciát mutató játéka is.

A Balmazújváros legyőzése után jó hangulatban készült a héten csapatunk a következő feladatra. Kisebb sérüléseket leszámítva mindenki egészséges, csak Jakab Dávid és a bokasérüléséből fokozatosan gyógyuló Tar Zsolt hiányzott a Vác FC ellen felkészülő keretből.

Remélhetőleg újabb győzelemnek örülhetünk vasárnap, a 17 órakor kezdődő mérkőzést a váci Városi Stadionban rendezik.  Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Váratlan vereség Siófokon

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésről

Kiemelt támogatóink

Támogatóink