ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Folytassuk fiúk!

Következő ellenfelünk a Vác jelenleg a 12. helyet foglalja el a bajnoki tabellán. A tavaszi idényt vereséggel kezdték a Soroksár ellen (3-0), majd négy győzelemmel és egy döntetlennel folytatták, egészen a ZTE (1-0), majd a Monor (1-2) és a Vasas (7-4) hármas vereséggel végződő fordulókig. A Siófok elleni győzelemmel hátrányból fordítva javították a rossz szériájukat, majd a sírból visszajöttek Hegedűs Csaba góljával, így végül döntetlennel zártak a Csákvár elleni bajnokin. Ebből is látszik, szívós csapat a Vác, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a hátralévő fordulókban a pontszerzésért és az előkelőbb helyezésük kiharcolásáért.

Az ETO Herczeg Miklós kinevezése óta nem hibázott, érezhető csapatunk mentális fejlődése és hétről hétre javuló tendenciát mutató játéka is.

A Balmazújváros legyőzése után jó hangulatban készült a héten csapatunk a következő feladatra. Kisebb sérüléseket leszámítva mindenki egészséges, csak Jakab Dávid és a bokasérüléséből fokozatosan gyógyuló Tar Zsolt hiányzott a Vác FC ellen felkészülő keretből.

Remélhetőleg újabb győzelemnek örülhetünk vasárnap, a 17 órakor kezdődő mérkőzést a váci Városi Stadionban rendezik.  Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

Boér Gábor az ETO új vezetőedzője

A klub ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a WKW ETO FC Győr új vezetőedzője Boér Gábor, asszisztens edzője Makra Zsolt, mindketten 3 évre írtak alá.

Győzelemmel ünnepeltünk

Győzelemmel ünnepeltünk

Szimcso és Tar góljaival nyert az ETO egy végig kézben tartott mérkőzésen.

ETO 115 Családi Nap – a mérkőzés utáni finálé menetrendje

Kiemelt támogatóink

Támogatóink