Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

Puska triplája élményszámba ment

Két mérkőzést szerdán, hármat pedig csütörtökön játszottak az utánpótlás csapataink.

Kiemelendő győzelmével feljebb törekszik az ETO U16 a tabellán, az U17 csapatunk értékes pontot szerzett az Illés Akadémia ellen, míg egy nappal később, az ETO U15 csapatunk helytállt, de nem sikerült meglepetést okozniuk az MTK otthonában. Az U12, 13-as korosztály gólszürettel ütötte ki a házigazda Hévíz csapatát, a legtöbb gólt az U13-as Szép Márton szerezte, hatszor volt eredményes, de mellette az U12-eseknél többen tripláztak, Pénzes Á. Csorba Trisztán háromszor talált be a Hévíz kapujába! Gratulálunk!

U12: Hévíz Sk - ETO FC Győr 0-10 (0-5)
2019. április 18. | U-12 I. osztály Észak-Nyugat 20. forduló 
Gólszerzők: Pénzes Ádám 3 , Csorba Trisztán 3 , Hős Zsombor , Csorba Noel, Varga Zsombor 2,

ETO FC Győr kezdö: Klement Solt, Pethő Benedek, Cseszregi Csanád, Varga Máté, Thiel Csanád, Varga Zsombor, Pénzes Ádám, Hős Zsombor, Csorba Trrisztán,  Csere félidöben: Csorba Noel, Csorba Dominik, Fekete Ádám, Lakasz Marcell. Vezetőedző: Sárközi Attila. 

Sárközi Attila: Szép Támadásokat vezetünk és sok gólt tudtunk rúgni, végig jó ritmusban játszottunk és önzetlenül! Mindenki kiemelkedöen teljesített!


U13: Hévíz Sk - ETO FC Győr 0-12 (0-6)
2019. április 18. | U-13 I. osztály Észak-Nyugat 20. forduló 
Gólszerzők: Szép M. (2., 10., 19., 53., 58., 60.), Selyem B. (4., 26.), Tollár I. (8.), Zaveczki (42.), Rátonyi M. (45.), Vági S. (46.)

ETO FC Győr kezdő: Maszlavér E. - Vági S., Umathum Á., Lőricz A (Zavedszli D. 31.), Halász M. Szigethy Z. (Rátonyi M. 31.), Selyem B., Tollár I., Szép M., Herczeg M., Zója-Katona M. Vezetőedző: Tuifel P.


U15: MTK Budapest-ETO FC Győr 2-1 (1-1)
2019. április 18. | U-15 I. osztály 24. forduló 
Bp., Ikarus BSE 
Gólszerzők: Bartossik Bolivár

ETO FC Győr: Varga (Kiss) - Óvári, Molnár, Kozár, Deákovits (Bognár), Nádudvari (Urbik), Vingler (Torma), Kovács (Tóth), Huszár, Németh (Tankovics), Bartossik. Vezetőedző: Bognár Zsolt.

Bognár Zsolt: Az első félidőt nagyon rosszul és bátortalanul kezdtük. Nem mertünk játszani, vagdalkozó volt a játékunk. Ennek ellenére sikerült gólt szereznünk. A második félidőben sokkal jobb volt a játék, bátrabban és ötletesebben játszottunk, de labdabirtoklásunk meddőnek bizonyult, mert a mérkőzés vége felé egy szögletből kapott gól eldöntötte a mérkőzést. Sajnálom a csapatot, de sokat kell még dolgozni ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseket megnyerjük.


U16: ETO FC Győr - Illés Akadémia 3-0 (2-0)
2019. április 17. | U-16 I. osztály 22. forduló 
Gólszerzők: Puska P. (20.), (25.), (85.)

ETO FC Győr: Mittnach, Zsuppán, Ignácz, Reizer, Gasztos, Lacza (Lasz), Bagó, Berzsenyi (Kocsis Z.), Juhász (Szitás), Mayer, Puska (Gelencsér). Edzők: Ozoróczi G., Stark P.

Ozoróczi Gábor: Végig kézben tartott mérkőzésen a jó csapatjáték mellé Puska Péter kimagasló teljesítménye is elismerésre méltó.


U17: ETO FC Győr - Illés Akadémia 2-2 (2-1)
2019. április 17. | U17 I. osztály 22. forduló 
Gólszerzők: Rébék R. (37.), Csomós D. (89. öng.)

ETO FC Győr: Kantó - Illés, (Varga M.), Pereira, Wágenhoffer, Varga Zs, Rébék- Szabados, Karvaj, (Kovács 87.) Orosz, (Fendrik 80.), Vitális - Farkas. Vezetőedző: Csató Sándor

Csató Sándor: A mai játékunk alapján örülök az egy pontnak, amit egy jól játszó ellenfél ellen , az utolsó percekben szereztünk meg.

Az Illés Akadémia – ETO FC Győr (U19), és a PAFC-ETO FC Győr (U16, U17) mérkőzéseket szombaton játsszák.

eto.hu

További híreink

Artner Tamás lett a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója
Kulcsár, Tóth, Süveges, Huszár és Vingler az U15-ös válogatottban
5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

5 játékosunk kapott meghívót az U18-as és U17-es edzőtáborba

Americo Pereira, Farkas Balázs, Szabados Attila és Vitális Milán az U18-as, Zsuppán Balázs az U17-es korosztályos válogatott edzőtáborába kapott meghívót. Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink