Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Az MLSZ Produktivitási rendszer összesített listáján a 2018/2019-es szezonban saját nevelésű tehetségünk, Kovács Krisztián a nívós negyedik helyet foglalja el !

Kovács Krisztián előkelő társaságban

A Magyar Labdarúgó Szövetség egyik legfőbb célja az, hogy minél többen focizzanak rendszeresen, és legyen minél több saját nevelésű, hazai játékos a profi csapatokban. Az utóbbi célt támogató korábbi támogatási rendszert az MLSZ továbbfejlesztette. Az új struktúra neve: Produktivitási rendszer.

Egy futballista pályafutása két részre osztható: 19 éves koráig tart a képzési időszaka, melyet a produktív szakasz követ, amelyen már pontokat termel a nevelőklubja(i) számára, mégpedig minden alkalommal, amikor tétmérkőzéseken (hazai vagy külföldi bajnoki), felnőtt- vagy utánpótlásválogatott mérkőzéseken, illetve nemzetközi kupamérkőzéseken pályára lép.

Az új rendszerben az MLSZ a nevelőegyesületeket támogatja, hogy olyan fiatalokat képezzenek, akik képesek a felnőtt klubcsapatok, majd később a nemzeti utánpótlás és felnőtt válogatott alapembereivé válni. A Produktivitás alapja a pályán eltöltött idő, amelyet a pontszámítási rendszer a mérkőzés szintje és a játékos életkora alapján súlyoz.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Produktivitási Rendszerének ÖSSZESÍTETT 2018/2019-es listáján Kovács Krisztián az előkelő negyedik helyen áll olyan játékosok körében, mint a magyar válogatott kapusa Gulácsi Péter, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Holender Filip vagy Fiola Attila.

Krisztián évek óta rendszeresen pályára lép felnőtt csapatunkban, és az U19-es válogatottban is alapembernek számít.

Büszkék vagyunk játékosunkra! Csak így tovább Krisztián!

További híreink

Váratlan vereség Siófokon

Váratlan vereség Siófokon

Csapatunk 1–0-s vereséget szenvedett a Siófok otthonában. Volt lehetőségünk egyenlíteni mindkét játékrészben, de sem a helyzetekből, sem a hajrában kapott 11-esből sem sikerült Hutvágner G. kapuját bevenni

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Vasárnap este 19 óra: BFC Siófok -WKW ETO FC Győr

Végre ismét meccsnap! Csapatunk a BFC Siófok otthonában vendégszerepel vasárnap este 19 órakor a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Várhatóan a friss igazolásaink: Gengeliczki Gergő és Simon Márk is bevethetők lesznek már a mérkőzésen.

Szurkolói információk a Siófok elleni mérkőzésről

Kiemelt támogatóink

Támogatóink