Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újra nyert az ETO!

A WKW ETO FC Győr 2-0-ra nyert a Balmaz Kamilla csapata ellen. Koszó szerzett vezetést, majd egy csodaszép győri akció végén Andric döntötte el a találkozót végleg csapatunk javára.

Újra nyert az ETO!

Mindkét félidő eleje óvatosabban indult, a küzdelmes részek mellett győri fölény jellemezte a mérkőzést.

Jól kezdte a mérkőzést az ETO, már a 11. percben megszerezhette volna a vezetést Madarász, aki egy az egyben vezethette kapura a labdát, de a kifutó Verpecz lábbal védett, Lovrencsics elől pedig az utolsó pillanatban tisztázott a vendégcsapat kapitánya Papucsek.

A 25. percben Madarász vetődött bele egy indításba, a labda Lovrencsics elé vágódott, támadónk a tőle megszokott lendülettel kapura indult, az őt szerelni próbáló Papucsek csak buktatni tudta a 16-oson belül. Tizenegyes!

A sértett futott neki a büntetőnek, azonban a bal kapufára lőtte a büntetőt, kimaradt a lehetőség!

Az első kapura lövését Király Á. jegyezte, a balmazi támadó a léc fölé emelt 18m-ről.

A 27. percben Madarász végezhetett el szabadrúgást Andric buktatása után, a rövid sarokra tartó lövést ki tudta tornázni a vendég hálóőr.

Szerencsére ezek után nem sokkal megszerezte a vezetést az ETO.

A 31. percben gyors támadás után nem szabadult fel a Balmaz kapuja, balról Bagi hátrafelé ollózva ívelt át Madarászhoz, aki visszafejelte a labdát az alapvonaltól, a berobbanó Koszó Balázs pedig szép mozdulattal kapásból lőtt az ellenkező oldalra elmozduló vendég kapus mellett a hálóba (1-0). Góóóól!

A lendületbe jött csapatunknak több lehetősége volt az újabb gólszerzésre, ezekből a legnagyobb a mai napon nem túl szerencsés Lovrencsics előtt adódott. Bagi lövését védve kivágódott a Balmaz kapusáról a labda, centerünk azonnal reflexből az üres kapura fejelt, de a labda a jobb kapufát érintve hagyta el a játékteret.

Két perccel később Pongrácz emelését tolta szögletre kapusunk Horváth Tamás nagy bravúrral.

A szünet után kiegyenlítődött a játék, a vendégcsapat rendezte sorait. A balmazújvárosi szórványos támadásokat a győri védelem hatástalanította, a mezőnyben nagy harc folyt minden labdáért.

Madarász indította pontosan Lovrencsicset, aki fölé lőtt védőjétől szorongatott helyzetben.

Két perccel később szépen kijátszott akció végén Andric visszatett labdája után Lovrencsics lövését blokkolják a vendégek.

A 2. játékrész derekától ismét fölénybe került az ETO, majd nem sokkal később bebiztosította a győzelmet.

A csereként pár perce beállt Petró remekül indította Lovrencsicset, aki hosszan vette át a labdát, így az a kifutó kapusé lett, kár érte!

A 84. percben Petró úgy vett le sarokkal egy labdát, hogy közben indította Lovrencsicset, centerünk betört a Balmaz 16-osára, pontos keresztlabdáját a hosszú oldalon érkező Andric Nemanja vágta nagy erővel a vendégek kapujába (2-0). Gyönyörű megmozdulás volt, igazi csapatmunka!

Ezzel végleg eldőlt a találkozó, újabb 3 pontot szereztünk!

A derekasan küzdő, a végére azonban fejben elfáradó Balmazújváros játékosai több mint fél tucat sárgalapot gyűjtöttek a mai estén az ETO ellen.

A Herczeg Miklós irányításával továbbra is veretlen az ETO, az új stáb harmadik győzelmével csapatunk a 8. helyre jött fel 3 pontra megközelítve a tabella 5. helyét. Szép volt fiúk! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: – Örömteli, hogy amit a héten gyakoroltunk, azt az első játékrészben maradéktalanul viszontláttam. Ekkor eldönthettük volna a mérkőzést. Szünet után új erőre kapott a vendégcsapat, de szerencsére ebből a szorításból is ki tudtunk jönni.

Toni Golem: – Egy figyelmetlenség miatt kerültünk hátrányba, majd a szünet után taktikát váltottunk. A második gól megpecsételte sorsunkat.

WKW ETO FC Győr – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-0 (1-0)

Gólszerzők: Koszó Balázs (32.), Andric Nemanja (84.)

WKW ETO kezdő: Horváth – Kalmár, Koszó, Vukasovic, Kovács – Bagi. Vashkeba, Madarász – Andric, Szimcso, Lovrencsics Cserék: Gyurákovics, Tóth, Szánthó, Múcska, Vadász, Szalánszki, Petró. Vezetőedző: Herczeg Miklós

Balmaz kezdő: Verpecz – Bora, Papucsek, Pongrácz, Erdei, Óvári, Patvaros, Király, Biró, Berki, Kovács Cserék: Szécsi, Kónya, Szabó, Fekete, Domokos, ternován, Kóródi. Vezetőedző: Toni Golem

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Egy gyors gól döntött

Egy gyors gól döntött

Az ötödik percben Czvitkovics gyors góljával megszerezte a vezetést a III. Kerületi TVE az ETO Akadémia ellen, a későbbi mezőnyfölény és kidolgozott helyzetek ellenére azonban nem született hazai gól.

Húsz perces rövidzárlat

Húsz perces rövidzárlat

A WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Dunaszerdahelyre látogatott, ahol a DAC 1904 csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen. Az összecsapás a második félidőben dőlt el, amikor a felvidéki csapat magasabb sebességi fokozatra váltott.

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

A bajnoki rajt előtti utolsó két felkészülési mérkőzését játssza hétvégén a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton 14 órakor Dunaszerdahelyen vendégszerepel a gárda, míg vasárnap hazai környezetben fogadja a III. Kerület együttesét. A DAC elleni mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a hazai csapat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink