Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO-Balmaz összecsapás következik

A Balmazújváros lesz a WKW ETO FC Győr hétvégi ellenfele. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a győri ETO Stadionban.

ETO-Balmaz összecsapás következik

A Herczeg Miklós vezette WKW ETO FC – kinevezése óta – már két győzelmen van túl a Merkantil Bank Ligában. A horvát Toni Golem irányította Balmaz Kamill Gyógyfürdő csapata érkezik Győrbe, hogy pontokat szerezzen az ETO-tól. Ellenfelünknél játszik az ETO-ban nevelkedett Pongrácz Viktor, aki jól ismeri a zöld-fehéreket. Nem kérdés, hogy a balmazújvárosiak felkészülten érkeznek a bajnoki találkozóra, mivel az elmúlt 4 fordulóban nem sikerült pontot szerezniük, ezért égető számukra egy jó szereplés a hétvégén. Megszorongatták ugyan a Vasast, a Monort és korábban a Ceglédet, de nem sikerült előre lépniük. Megverték a Budaörsöt és a Kazincbarcikát, emellett értékes döntetleneket értek el a ZTE, a Mosonmagyaróvár és a Dorog ellen, ami mutatja, nem szabad félvállról venni őket.

A győri öltözőben jó a hangulat, a két győzelem megtette hatását, mindenki gőzerővel készült a hétvégi fordulóra, hogy hazai pályán, a győri szurkolók előtt szerezze meg a csapat újabb győzelmét.

A két sárgalapos eltiltottunk Bagi és Madarász is rendelkezésére áll az edzői stábnak, Jakab és Tar viszont továbbra is hiányozni fog a keretből sérülés miatt.

A korosztályos fiatalokra is számíthat Herczeg Miklós, Múcska gólja döntött Tiszakécskén, Kalmár és Tóth jól mutatkozott be a védelemben, Hidi és Szánthó is bevetésre kész, aki 4 góljával oroszlánrészt vállalt az U19-es csapatunk Fradi elleni 6-0-ás sikeréből, Vitális Milán pedig a héten kapott profi szerződést

Minden adott arra, hogy hétvégén begyűjtse újabb győzelmét az ETO és játékban a fejlődés újabb lépcsőfokára álljon a csapat.

Várunk mindenkit szeretettel a vasárnapi bajnoki mérkőzésre! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: „Nem téveszt meg minket a tabella, tudjuk, hogy a Balmazújvárost csak akkor tudjuk legyőzni, ha mindenkinél 100%-os lesz a motiváció, ennek szellemében készültünk egész héten. A két győzelem után nagyon bízunk a sikeres folytatásban!”

eto.hu | Fotó: kisalfold.hu

További híreink

Döntetlen Pécsen

Döntetlen Pécsen

Priskin és Adamcsek duplájával 2-2-es döntetlent értünk a PMFC otthonában, ahol az első félidőben főként a vendég, a másodikban pedig a hazai dominált, így a mutatott játék alapján igazságos végeredmény született.

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

A szocialista világ állami eszközökkel támogatott élsportja megteremtette a fából vaskarikát, az amatőrizmus álarcába bújtatott profizmust, a sikerek által pedig a rossz emlékű társadalmi berendezkedés kifelé hirdetett fölényét. Mindez leginkább a labdarúgásban öltött testet, amelyben az ötvenes évek külföldi utak, pluszjuttatások révén elaltatott struktúrája addig halmozott sikert sikerre, amíg „odakint” a világháborút követően lerakták a tiszta profi sport gazdasági alapjait.

Szentmisét tartottak a stadionban

Szentmisét tartottak a stadionban

A Mátyásföldi Szent József Plébánia hittantáborosai jártak nálunk, akik egy hetet töltöttek Győrben és bejárták a környék fontosabb látnivalóit. Megtekintették a Pannonhalmi Bencés Apátságot, voltak a Püspökvárban, a Molbilisben és a komáromi Monostori Erődben is. Az állatkertlátogatás előtt stadiontúrán vettek részt a táborozók, amit Gödölle Márton plébános szentmiséje zárt a stadion miliőjében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink