Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO-Balmaz összecsapás következik

A Balmazújváros lesz a WKW ETO FC Győr hétvégi ellenfele. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a győri ETO Stadionban.

ETO-Balmaz összecsapás következik

A Herczeg Miklós vezette WKW ETO FC – kinevezése óta – már két győzelmen van túl a Merkantil Bank Ligában. A horvát Toni Golem irányította Balmaz Kamill Gyógyfürdő csapata érkezik Győrbe, hogy pontokat szerezzen az ETO-tól. Ellenfelünknél játszik az ETO-ban nevelkedett Pongrácz Viktor, aki jól ismeri a zöld-fehéreket. Nem kérdés, hogy a balmazújvárosiak felkészülten érkeznek a bajnoki találkozóra, mivel az elmúlt 4 fordulóban nem sikerült pontot szerezniük, ezért égető számukra egy jó szereplés a hétvégén. Megszorongatták ugyan a Vasast, a Monort és korábban a Ceglédet, de nem sikerült előre lépniük. Megverték a Budaörsöt és a Kazincbarcikát, emellett értékes döntetleneket értek el a ZTE, a Mosonmagyaróvár és a Dorog ellen, ami mutatja, nem szabad félvállról venni őket.

A győri öltözőben jó a hangulat, a két győzelem megtette hatását, mindenki gőzerővel készült a hétvégi fordulóra, hogy hazai pályán, a győri szurkolók előtt szerezze meg a csapat újabb győzelmét.

A két sárgalapos eltiltottunk Bagi és Madarász is rendelkezésére áll az edzői stábnak, Jakab és Tar viszont továbbra is hiányozni fog a keretből sérülés miatt.

A korosztályos fiatalokra is számíthat Herczeg Miklós, Múcska gólja döntött Tiszakécskén, Kalmár és Tóth jól mutatkozott be a védelemben, Hidi és Szánthó is bevetésre kész, aki 4 góljával oroszlánrészt vállalt az U19-es csapatunk Fradi elleni 6-0-ás sikeréből, Vitális Milán pedig a héten kapott profi szerződést

Minden adott arra, hogy hétvégén begyűjtse újabb győzelmét az ETO és játékban a fejlődés újabb lépcsőfokára álljon a csapat.

Várunk mindenkit szeretettel a vasárnapi bajnoki mérkőzésre! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: „Nem téveszt meg minket a tabella, tudjuk, hogy a Balmazújvárost csak akkor tudjuk legyőzni, ha mindenkinél 100%-os lesz a motiváció, ennek szellemében készültünk egész héten. A két győzelem után nagyon bízunk a sikeres folytatásban!”

eto.hu | Fotó: kisalfold.hu

További híreink

Véget ért a felkészülési időszak

Véget ért a felkészülési időszak

A tavaszi szezon közeledtével Kondás Elemér vezetőedző értékeli az elmúlt hetek munkáját, valamint előretekint a vasárnapi Duna Aszfalt elleni bajnoki mérkőzésre.

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

A Budapesti Corvinus Egyetem Sportközgazdász Mesterképzés duális partnereként szeretettel ajánljuk a pénteki szaktájékoztatót minden leendő mesterképzéses hallgatónak, aki még nem döntötte el, melyik egyetemen folytatja tanulmányait!

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink