Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-Balmaz összecsapás következik

A Balmazújváros lesz a WKW ETO FC Győr hétvégi ellenfele. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a győri ETO Stadionban.

ETO-Balmaz összecsapás következik

A Herczeg Miklós vezette WKW ETO FC – kinevezése óta – már két győzelmen van túl a Merkantil Bank Ligában. A horvát Toni Golem irányította Balmaz Kamill Gyógyfürdő csapata érkezik Győrbe, hogy pontokat szerezzen az ETO-tól. Ellenfelünknél játszik az ETO-ban nevelkedett Pongrácz Viktor, aki jól ismeri a zöld-fehéreket. Nem kérdés, hogy a balmazújvárosiak felkészülten érkeznek a bajnoki találkozóra, mivel az elmúlt 4 fordulóban nem sikerült pontot szerezniük, ezért égető számukra egy jó szereplés a hétvégén. Megszorongatták ugyan a Vasast, a Monort és korábban a Ceglédet, de nem sikerült előre lépniük. Megverték a Budaörsöt és a Kazincbarcikát, emellett értékes döntetleneket értek el a ZTE, a Mosonmagyaróvár és a Dorog ellen, ami mutatja, nem szabad félvállról venni őket.

A győri öltözőben jó a hangulat, a két győzelem megtette hatását, mindenki gőzerővel készült a hétvégi fordulóra, hogy hazai pályán, a győri szurkolók előtt szerezze meg a csapat újabb győzelmét.

A két sárgalapos eltiltottunk Bagi és Madarász is rendelkezésére áll az edzői stábnak, Jakab és Tar viszont továbbra is hiányozni fog a keretből sérülés miatt.

A korosztályos fiatalokra is számíthat Herczeg Miklós, Múcska gólja döntött Tiszakécskén, Kalmár és Tóth jól mutatkozott be a védelemben, Hidi és Szánthó is bevetésre kész, aki 4 góljával oroszlánrészt vállalt az U19-es csapatunk Fradi elleni 6-0-ás sikeréből, Vitális Milán pedig a héten kapott profi szerződést

Minden adott arra, hogy hétvégén begyűjtse újabb győzelmét az ETO és játékban a fejlődés újabb lépcsőfokára álljon a csapat.

Várunk mindenkit szeretettel a vasárnapi bajnoki mérkőzésre! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: „Nem téveszt meg minket a tabella, tudjuk, hogy a Balmazújvárost csak akkor tudjuk legyőzni, ha mindenkinél 100%-os lesz a motiváció, ennek szellemében készültünk egész héten. A két győzelem után nagyon bízunk a sikeres folytatásban!”

eto.hu | Fotó: kisalfold.hu

További híreink

Egy gyors gól döntött

Egy gyors gól döntött

Az ötödik percben Czvitkovics gyors góljával megszerezte a vezetést a III. Kerületi TVE az ETO Akadémia ellen, a későbbi mezőnyfölény és kidolgozott helyzetek ellenére azonban nem született hazai gól.

Húsz perces rövidzárlat

Húsz perces rövidzárlat

A WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Dunaszerdahelyre látogatott, ahol a DAC 1904 csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen. Az összecsapás a második félidőben dőlt el, amikor a felvidéki csapat magasabb sebességi fokozatra váltott.

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

A bajnoki rajt előtti utolsó két felkészülési mérkőzését játssza hétvégén a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton 14 órakor Dunaszerdahelyen vendégszerepel a gárda, míg vasárnap hazai környezetben fogadja a III. Kerület együttesét. A DAC elleni mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a hazai csapat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink