Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: WKW ETO FC Győr - FTC 6-0 (4-0)
2019. április 09 - 12:00 | U19 I. osztály 20. forduló 

Gólszerzők: Szánthó (2., 13., 35., 52.), Szentes (44.), Márton (91.)

ETO FC Győr kezdő: Kantó - Pereira, Jakab, Csonka, Szamosi - Hidi, Szabó (Fendrik 70.), Balogh (Sipőcz 60) - Szánthó, Márton, Szentes (Kulcsár 60.) Vezetőedző: Preszeller Tamás

Preszeller Tamás: Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, 2 gyors gólunk után sem állt meg a csapat és a mai napon mind akaratban, mind játékban magasan ellenfelünk fölé nőttünk. Külön ki kell emelni Szánthó parádés játékát, de az egész csapat nagyszerűen teljesített!

Csak így tovább! Hajrá ETO!

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink