Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A Duna Aszfalt TVSE ellen 1-0-ra győztes csapatban 7 fiatal játékosunk kapott lehetőséget, ami a 31. forduló legjobb mutatója!

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A harcos tiszakécskei győzelemből maximálisan kivette a részét az a 7 fiatal, akiket Herczeg Miklós és stábja pályára küldött vasárnap. Kezdőként lépett pályára a 2001-es Kalmár Olivér és Múcska Viktor, a 2000-es Kovács Krisztián és az 1998-as Szimcso Viktor és Tóth Dávid, csereként Múcska helyére érkezett a szintén 2001-es Hidi Sándor, Szimcso helyére pedig a 2000-es Szánthó Regő.

 

A mindössze 18 éves Múcska Viktor azon felül, hogy kezdőként lépett pályára, győztes gólt lőtt, és bekerült a forduló válogatottjába is, amihez külön gratulálunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy számíthatunk fiataljaink jó teljesítményére!

CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ ETO!

További híreink

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

Sportközgazdász mesterszak szaktájékoztató

A Budapesti Corvinus Egyetem Sportközgazdász Mesterképzés duális partnereként szeretettel ajánljuk a pénteki szaktájékoztatót minden leendő mesterképzéses hallgatónak, aki még nem döntötte el, melyik egyetemen folytatja tanulmányait!

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink