ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A Duna Aszfalt TVSE ellen 1-0-ra győztes csapatban 7 fiatal játékosunk kapott lehetőséget, ami a 31. forduló legjobb mutatója!

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A harcos tiszakécskei győzelemből maximálisan kivette a részét az a 7 fiatal, akiket Herczeg Miklós és stábja pályára küldött vasárnap. Kezdőként lépett pályára a 2001-es Kalmár Olivér és Múcska Viktor, a 2000-es Kovács Krisztián és az 1998-as Szimcso Viktor és Tóth Dávid, csereként Múcska helyére érkezett a szintén 2001-es Hidi Sándor, Szimcso helyére pedig a 2000-es Szánthó Regő.

 

A mindössze 18 éves Múcska Viktor azon felül, hogy kezdőként lépett pályára, győztes gólt lőtt, és bekerült a forduló válogatottjába is, amihez külön gratulálunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy számíthatunk fiataljaink jó teljesítményére!

CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ ETO!

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink