Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A Duna Aszfalt TVSE ellen 1-0-ra győztes csapatban 7 fiatal játékosunk kapott lehetőséget, ami a 31. forduló legjobb mutatója!

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A harcos tiszakécskei győzelemből maximálisan kivette a részét az a 7 fiatal, akiket Herczeg Miklós és stábja pályára küldött vasárnap. Kezdőként lépett pályára a 2001-es Kalmár Olivér és Múcska Viktor, a 2000-es Kovács Krisztián és az 1998-as Szimcso Viktor és Tóth Dávid, csereként Múcska helyére érkezett a szintén 2001-es Hidi Sándor, Szimcso helyére pedig a 2000-es Szánthó Regő.

 

A mindössze 18 éves Múcska Viktor azon felül, hogy kezdőként lépett pályára, győztes gólt lőtt, és bekerült a forduló válogatottjába is, amihez külön gratulálunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy számíthatunk fiataljaink jó teljesítményére!

CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ ETO!

További híreink

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Városi rangadót rendeznek az NB2-ben⚽⚽. A Gyirmót - WKW ETO derbit az M4Sport is közvetíti élőben, hétfőn 19 órai kezdettel.

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

A macik keddi átadásával hivatalosan is lezárult a 2019-es Maci Kórház – Menjünk együtt haza! gyűjtés „Sportolók a gyerekekért” akciója, melyben az ETO koordinálásával, sportoló barátaink és támogatóink segítségével 3714 maci gyűlt össze a beteg gyerekeknek. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta az akciót!

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Küzdelmes első félidő után, a 10 főre fogyatkozó WKW ETO egy gólos hátrányba került, majd bravúros fordítással 2-1-re megnyerte az Ajka FC elleni bajnoki mérkőzést! A győri gólokat Andric és Horváth Z. szerezték!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink