ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A Duna Aszfalt TVSE ellen 1-0-ra győztes csapatban 7 fiatal játékosunk kapott lehetőséget, ami a 31. forduló legjobb mutatója!

Ebben a fordulóban az ETO-ban szerepelt a legtöbb fiatal

A harcos tiszakécskei győzelemből maximálisan kivette a részét az a 7 fiatal, akiket Herczeg Miklós és stábja pályára küldött vasárnap. Kezdőként lépett pályára a 2001-es Kalmár Olivér és Múcska Viktor, a 2000-es Kovács Krisztián és az 1998-as Szimcso Viktor és Tóth Dávid, csereként Múcska helyére érkezett a szintén 2001-es Hidi Sándor, Szimcso helyére pedig a 2000-es Szánthó Regő.

 

A mindössze 18 éves Múcska Viktor azon felül, hogy kezdőként lépett pályára, győztes gólt lőtt, és bekerült a forduló válogatottjába is, amihez külön gratulálunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy számíthatunk fiataljaink jó teljesítményére!

CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ ETO!

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink