Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Folytatódjon a lendület!

A WKW ETO FC Győr a Tiszakécske otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. Herczeg Miklós bízik csapatában, játékosaival csakis a győzelem megszerzésére összpontosítanak a hátralévő fordulókban.

Folytatódjon a lendület!

A múlt héten 3-2-re legyőzte a Kaposvár együttesét az ETO, két gólos előnyről egyre kozmetikázott ugyan a Rákóczi a mérkőzés hajrájára, de végül sikerült a 3 pont megszerzése, kiharcolta csapatunk a győzelmet.

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen várhatóan a küzdelem fog dominálni, a hazaiak defenzív játékát nagyon nehéz lesz megbontani. Várhatóan a helyzeteit jobban kihasználó csapat szerezheti meg a győzelmet egy kőkeménynek ígérkező találkozón, ahol biztosan lesz dolga a játékvezetőknek is.

A sérültjeink mellett biztosan nem számíthat Bagi Istvánra és Madarász Márkra az ETO stábja, akik 5 sárgalapjuk miatt nem tudnak játszani Tiszakécskén.

Soron következő ellenfelünk a Duna Aszfalt csapata 1-1-es döntetlent ért el az ETO ellen ősszel, az ETO dominált szinte végig a győri mérkőzésen, mégis a vendégek szerezték meg a vezetést, amit azonban 4 perccel később Magasföldi egalizált.

A Tiszakécske ebben az idényben 14-szer végzett döntetlenre, ami csak a Csákvár csappatának sikerült még, mindenki kevesebb döntetlent játszott a Merkantil Ligában.

Ez is mutatja, hogy a biztonsági játékra specializáló hazaiakat nagyon nehéz legyőzni, emellett óvatosságra intő jel, hogy a legtöbb győztes meccsüket otthon szerezték (6x), az x-re (5x) végződő találkozók mellett.

Aktuális formájukat tekintve az utóbbi két fordulóban döntetlent értek el a Csákvár (1-1) és a Siófok (2-2) ellen, a Vasastól (1-0) és a ZTE-től (4-1) kikaptak, míg a sereghajtó BBS Monort (1-0) sikerült legyőzniük.

Bízzunk benne, hogy sikerül csapatunknak a múlt heti formát és a javuló játékot átmenteni a hétvégére, és hazahozzuk a 3 pontot Tiszakécskéről!  Győzelemre fel fiúk! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: „A Kaposvár elleni mérkőzésen nagyon sok pozitív dolgot láttunk, ezt a héten tovább építettük, így minden okunk megvan, hogy bízzunk a sikeres folytatásban.”

eto.hu

Kapcsolódó videó


További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink