Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódjon a lendület!

A WKW ETO FC Győr a Tiszakécske otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. Herczeg Miklós bízik csapatában, játékosaival csakis a győzelem megszerzésére összpontosítanak a hátralévő fordulókban.

Folytatódjon a lendület!

A múlt héten 3-2-re legyőzte a Kaposvár együttesét az ETO, két gólos előnyről egyre kozmetikázott ugyan a Rákóczi a mérkőzés hajrájára, de végül sikerült a 3 pont megszerzése, kiharcolta csapatunk a győzelmet.

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen várhatóan a küzdelem fog dominálni, a hazaiak defenzív játékát nagyon nehéz lesz megbontani. Várhatóan a helyzeteit jobban kihasználó csapat szerezheti meg a győzelmet egy kőkeménynek ígérkező találkozón, ahol biztosan lesz dolga a játékvezetőknek is.

A sérültjeink mellett biztosan nem számíthat Bagi Istvánra és Madarász Márkra az ETO stábja, akik 5 sárgalapjuk miatt nem tudnak játszani Tiszakécskén.

Soron következő ellenfelünk a Duna Aszfalt csapata 1-1-es döntetlent ért el az ETO ellen ősszel, az ETO dominált szinte végig a győri mérkőzésen, mégis a vendégek szerezték meg a vezetést, amit azonban 4 perccel később Magasföldi egalizált.

A Tiszakécske ebben az idényben 14-szer végzett döntetlenre, ami csak a Csákvár csappatának sikerült még, mindenki kevesebb döntetlent játszott a Merkantil Ligában.

Ez is mutatja, hogy a biztonsági játékra specializáló hazaiakat nagyon nehéz legyőzni, emellett óvatosságra intő jel, hogy a legtöbb győztes meccsüket otthon szerezték (6x), az x-re (5x) végződő találkozók mellett.

Aktuális formájukat tekintve az utóbbi két fordulóban döntetlent értek el a Csákvár (1-1) és a Siófok (2-2) ellen, a Vasastól (1-0) és a ZTE-től (4-1) kikaptak, míg a sereghajtó BBS Monort (1-0) sikerült legyőzniük.

Bízzunk benne, hogy sikerül csapatunknak a múlt heti formát és a javuló játékot átmenteni a hétvégére, és hazahozzuk a 3 pontot Tiszakécskéről!  Győzelemre fel fiúk! Hajrá ETO!

Herczeg Miklós: „A Kaposvár elleni mérkőzésen nagyon sok pozitív dolgot láttunk, ezt a héten tovább építettük, így minden okunk megvan, hogy bízzunk a sikeres folytatásban.”

eto.hu

Kapcsolódó videó


További híreink

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Gyirmót-ETO városi rangadó hétfőn

Városi rangadót rendeznek az NB2-ben⚽⚽. A Gyirmót - WKW ETO derbit az M4Sport is közvetíti élőben, hétfőn 19 órai kezdettel.

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

Lezárult a Sportolók a gyerekekért – Maci Kórház gyűjtőakció

A macik keddi átadásával hivatalosan is lezárult a 2019-es Maci Kórház – Menjünk együtt haza! gyűjtés „Sportolók a gyerekekért” akciója, melyben az ETO koordinálásával, sportoló barátaink és támogatóink segítségével 3714 maci gyűlt össze a beteg gyerekeknek. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta az akciót!

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Küzdelmes első félidő után, a 10 főre fogyatkozó WKW ETO egy gólos hátrányba került, majd bravúros fordítással 2-1-re megnyerte az Ajka FC elleni bajnoki mérkőzést! A győri gólokat Andric és Horváth Z. szerezték!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink