Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagy csatában győzelem!

Bagi és Andric góljaival a szünetben már kettővel vezetett az ETO, majd a szünet után 11-esből szépített a Kaposvár, visszajöttek a meccsbe a vendégek. Andric duplája végül eldöntötte a meccset.

Nagy csatában győzelem!

Nem volt azért ilyen egyszerű, a végjátékban érdekes bírói ítélet után még szépítettek a vendégek, majd nagyot harcolva szereztük meg a győzelmet. Szép volt fiúk!

Óvatos mezőnyjáték az első tíz percben, majd egyre agresszív lett az ETO játéka, a labdaszerzésekből indított támadásokkal veszélyeztettünk. 

Egy szöglet utáni kavarodásból szerezte meg meg az ETO a vezetést a 12. percben, a visszaemelt labdát röviden ütötte el a vendég kapus éppen Bagi elé, aki rástartolt a labdára és elvetődve a kapuba vágta (1-0).

A csapat lendületben maradt, kettőre növeltük az előnyt a 24. percben, amikor szintén pontrúgás után Andric érkezett a második hullámban, majd ellőtte a labdát, ami megpattanva a meglepett kaposvári hálóőr mellett vágódott a hálóba (2-0).

Sajnos nem sikerült még tovább növelni az előnyt, pedig megvoltak a lehetőségek. Lovrencsics könnyedén duplázhatott volna, de mindkétszer kifutva lábbal menteni tudott Slakta, a vendégek kapusa. Azonban nem panaszkodhattunk az első félidő eseményei után, következhetett a második játékrész.

Ismét Lovrencsics volt helyzetben, centerünk tetszetős akció során Madarász fejes passza után próbált takarásból lőni.

Jól tartottuk magunkat, megvolt a veszély a vendég kapu előtt, de kimaradtak a lehetőségek, amivel magunkra húztuk a Kaposvárt.

Feljavult játékuk, mutatta ezt az is, hogy egyre több bravúrt kellett bemutatni Horváthnak a győri kapuban.

A 61. perben Vukasovics lábán esett át Bíró, a játékvezető befújta a 11-est.

A büntetőt kegyetlenül a bal felső sarokba vágta Nagy R. (2-1).

Mielőtt felvette volna a Kaposvár a maximumtempót, a legjobbkor jött Andric második találata. Egy igazán szép győri akciót fejezett be, Szánthó indult meg, passzát Madarász kanyarította át pontosan szélsőnk felé, Andric egy lövőcsel után nagy erővel lőtt a léc alá a szépszámú győri közönség legnagyobb örömére. (3-1).

Eldőlni látszott a meccs, azonban a Kaposvár nem adta fel, támadtak az egyenlítésért. Horváth időhúzás miatt sárgalapot kapott, majd közvetett szabadrúgásból szépít Ádám két perccel a meccs vége előtt (3-2).

Nehéz volt a vége, Madarász nyugtathatta volna meg góljával a csapatát, de nem sikerült, lövését Slakta lábbal védte, később a lövés pillanatában léptek bele bombájába. 

A másik oldalt Horváth T. védett többször, majd a hosszabbításban nem adtunk már újabb lehetőséget a Kaposvárnak az egyenlítéshez.

Végre nyert az ETO, főleg az első félidei produkciójának köszönhetően megszereztea 3 pontot.

Hajrá ETO!

WKW ETO FC Győr - Kaposvár Rákóczi FC 3-2 (2-0)

Gólszerzők: Bagi (12), Andric (24., 75.), illetve Nagy (61.). Ádám (88.)

Az ETO kezdője: Horváth - Tóth, Koszó, Vukasovic, Kalmár, Bagi, Vashkeba, Madarász, Andric, Lovrencsics, Szimcsó (Kovács). Vezetőedző: Herczeg Miklós


Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink